Главная » Техно » 2017 » Сентябрь » 22 »

Акумулятори для дитячих електромашин від aet.ua

22.09.2017 в 17:58 просмотров: 1352 комментариев: 0 Техно
Купуючи своїй дитині його перший транспортний засіб - електричний дитячий автомобіль, рано чи пізно батьки починають замислюватися про покупку нової акумуляторної батареї. Справа в тому, що на заводі-виробнику рідко встановлюють якісну АКБ.

На що варто звертати увагу, при виборі нового акумулятора для дитячого автомобіля:
 
  • Фізичні розміри AKБ;
  • Номінальні показники напруги;
  • ємність батареї;
  • технологія виробництва;
  • завод-виробник.
Якщо орієнтуватися на ці п'ять показників, то вибрати нормальний АКБ не буде складним завданням.
 

Габарити акумуляторної батареї

Це найперший крок, який необхідно зробити, ще перед тим, як приступити до вивчення асортименту інтернет-магазину з продажу джерел живлення. Візьміть лінійку або рулетку і виміряйте місце, в якому буде стояти обладнання.

Є ще простіший спосіб – зняти мірки з б/у батареї, і на основі цих параметрів вибрати з асортименту максимально відповідну АКб.

Гелеві акумулятори Ventura та Chellenger
 

Критерій напруги за номіналом

Це найпростіший критерій вибору. Абсолютні всі акб діляться на два типи: 6 вольт і 12 вольт відповідно. Якщо ви не впевнені, який саме вольтаж підходить для дитячої машинки, досить взяти в руки інструкцію з експлуатації, і уточнити вольтаж електромотора. Це і буде необхідна інформація перед покупкою.

6В машинки не так часто трапляються в продажу, і це, як правило, найпростіші модельки, без зайвого світлового обладнання і звукових сигналів. Але навіть для такої техніки у нас в магазині ви знайдете достатній вибір від перевірених виробників: Ventura і Challenger.

Для всіх інших машинок, підійдуть 12 вольтові акумулятори.
 

Показники ємності

Якщо для батьків це не найголовніший показник для вибору продукту, то малюки напевно захочуть мати більш ємний акб. Справа в тому, що чим більше його показник, тим довше дитина зможе їздити на своєму мотоциклі або електромобілі, без додаткової підзарядки. На віртуальних полицях магазину у нас можна знайти зразки з ємністю від 4 до 50 А / год і навіть більше, але вони розраховані вже на більш енергоємні споживачі.

Гелеві акумулятори Ventura та Chellenger
 

Різноманітність видів батарей для електротранспорту

Батарейки для дитячих машин нічим не відрізняються від «дорослих» моделей, тільки розмірами, і то не у всіх випадках. І їх можна розділити на кілька основних груп:
 
  • виготовлені за сучасною технологією AGM;
  • акумулятори на основі гелю.
Незважаючи на те, що AGM - це батареї, що працюють на рідкому електроліті, вони мають досконалу структуру. Завдяки розробкам інженерів і впровадження всередину пластин сепаратора зі скловолокна, батарея не схильна до випаровуванню води. Рекомбінація відбувається кожного разу в процесі розряду / заряду. Гази не випаровуються, а природним чином перетворюються в рідину всередині банок. А ефективна вентиляція не дозволяє всередині банок збиратися вибухонебезпечним газам. Що дуже важливо для електричного транспорту. Це найнадійніший варіант для дітей.

Гелеві - мають більш високу вартість у порівнянні з попередніми аналогами. Але у них є свої, істотні переваги. Вони також є повністю необслуговуваними. А так як в них замість рідкого електроліту знаходиться селикагель, вони можуть експлуатуватися зовсім в будь-якому положенні.

Акумулятори для дитячих електромашин від aet.ua
 

Бренди акумуляторних батарей для дитячих електромашин

Так само ви можете зробити усвідомлений вибір не тільки грунтуючись на технічних характеристиках, а віддаючи перевагу одному з брендів:

Ventura - надійний виробник з Китаю. Це не обов'язково низька якість і даремно витрачені гроші. В даному випадку, це надійний і перевірений виробник, який постачає якісну продукцію 6 і 12 вольтів акумуляторів з корисною ємністю від 4,5 до 230 А / год.

Challenger - ще один надійний виробник для електротранспорту вашого малюка. Представляють широку лінійку, можна без зусиль підібрати саме те, що найкраще підійде саме вам.

В Інтернет-магазині АЄТ можна купити акумулятори Ventura і Challenger https://aet.ua/car-batteries/gelevye-akkumuljatory/.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024