Главная » Статьи » 2018 » Январь » 4 »

Десикант - допомога для аграрія

04.01.2018 в 17:31 просмотров: 991 комментариев: 0 Статьи
Літо на літо зовсім не схоже, особливо останні років з п'ять. На стільки може бути непередбачуваною природа, що, засіявши кілька гектарів культури можна не дочекатись повного дозрівання третьої частини. Та що там гектари, встежити все неможливо, якщо навіть на власному городі відсутність гарного сонця та ранішнє похолодання змушує збирати ще не дозрілі плоди й вигадувати, що з ними зробити. Дякуючи агрохімікам, для цього існують десиканти (детально про ці преапарати можна дізнатись на сторінці агромаркету "АгроПроцвітання"), які допомагають активувати природні процеси в рослині та дозріти врожаю прямо на грядках, навіть при поганій погоді.

Десикант - допомога для аграрія
 

Що таке десиканти та переваги використання

В першу чергу, десикантом називають хімічний препарат, який допомагає дозріти культурі у фінальній стадії її зростання, тобто, якщо ось-ось вдарять несподівані морози можна застосувати десикант та через якийсь час зібрати вже дозрілий урожай. Наприклад, в масштабних посівах препарат використовують не завжди, а тільки якщо якась його частина не встигає до планового прибирання. Завдяки використанню десиканта, коріння рослини підсихають й воно активно починає дозрівати.

У його складі спеціальні елементи, які зупиняють ріст рослини та вмикають момент дозрівання наявних плодів.

Підходить для самих різних культурних рослин, є вузькоспрямовані препарати й ті, які підходять для більшості культур. При використанні десиканту для своїх посівів, ви отримаєте такі результати,:

1. Урожай збирається за суворим планом;

2. Через своєчасне дозрівання зменшуються фінансові втрати;

3. Для соняшників та бобових це оптимальний варіант, так як культурам не властиво дозрівати одночасно;

4. Поліпшується якість врожаю, так як всі поживні речовини переміщаються в плоди;

5. Економія коштів на підсушування врожаю, адже препарат вбирає зайву вологу.
 

Десикант - допомога для аграрія


Купівля, використання й зберігання

Купити десикант в Україні можна будь-яким зручним для вас способом, адже це залежить від того, де ви живете. У будь-якому випадку ми на стороні інтернет магазинів, так як там значно нижчі ціни, товари не залежуються, завжди є цікаві акції та пропозиції. Сплативши через інтернет покупку зручно забрати на пошті або отримати її за допомогою доставки.

Будь-який хімічний препарат має унікальну інструкцію, якої рекомендується дотримуватись, це не просто поради, а правила використання, порушення яких загрожує непередбаченими результатами.

Що стосується зберігання препарату, що лишився, ви маєте забезпечити наступне:

1. Сухе приміщення;

2. Темне місце;

3. Максимально герметично закриту упаковку.

Дотримання простих правил збереже засіб у первісному вигляді до наступного сезону. Категорично не можна зберігати готовий розведений засіб, в цьому, як мінімум, немає сенсу.

Не варто боятися використовувати професійні препарати по догляду за культурою, адже вони безпечні та створюються спеціально для того, щоб допомогти нам у вирощуванні й збиранні врожаю.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024