Главная » LifeStyle » 2017 » Декабрь » 18 »

Як зустріти Новий рік Собаки 2018: правила феншуй

18.12.2017 в 15:57 просмотров: 913 комментариев: 0 LifeStyle
Інтер'єр на Новий рік 2018 за феншуєм

Перше, на що варто звернути увагу при підготовці до Нового року, – облаштунок приміщення. Згідно з китайським вченням, якщо правильно розташувати предмети в кімнаті, можна зосередити позитивну енергію Всесвіту, яка допоможе мешканцям квартири весь рік бути "на коні".

В першу чергу подумаємо про розташування ялинки. Правда, у китайців ставлять "дерево світла" на Новий рік. Але, по суті, завжди варто враховувати особливості національної культури, тому і говоримо про власне новорічне дерево. Отже, зелену красуню треба встановлювати в залежності від того, що хочеться прокачати в наступному році: сімейне благополуччя, гроші, здоров'я, тощо.
Намалюйте кімнату на листочку і відмітьте, де і які сторони світу: південна, західна, північна, східна. А далі дотримуйтеся інструкції:

Кар’єристам варто звернути увагу на північну частину.
Північно-східна – покращує мислиннєву діяльність, допоможе набути мудрості у новому році.
Східний сектор – взаєморозуміння у сім’ї.
Південно-східна частина кімнати відповідає за статки сім’ї. Тож якщо вам не вистачає грошей, розмістіть ялинку саме там.
За славу і визнання відповідає південна сторона.
А от південно-західний сектор допоможе налогодити стосунки у шлюбі.
Захід відповідає за поповнення родини новими членами.
Північно-західна частина приміщення – для поціновувачів подорожей.
За здоров’я завжди відповідає центр приміщення.
Визначтесь, що буде у пріоритеті для вас наступного року, і розташуйте саме в тій частині приміщення ялиночку.

Китайці також радять розставити в будинку фігурки тотемної тварини-покровителя Нового року 2018.

Оскільки собака вважається дуже сімейною твариною, то у квартирі має бути максимально затишно, тож в інтер'єрі варто зробити таке собі датське "хюгге". Така собі суміш традицій Сходу і Заходу – безпрограшний варіант.

Декор ялинки

Ялинку варто прикрашати всією сім'єю. І це важливий елемент підготовки до Нового Року. Дуже важливим є те, щоб члени родини не сварились під час цього заняття.
Ялинку бажано прикрашати традиційно для сім'ї, але при цьому уникати яскравого червоного кольору. Краще віддати пріоритет усім відтінкам жовтого.

Якщо ви прагнете зовсім вже автентичного феншую, то окрім традиційних прикрас, на ялинку варто розвішати кульки з китайськими ієрогліфами, традиційні для Китаю монетки з дірочками та червоні ліхтарики з китицями. Ще дуже позитивним є використання прикрас із натуральних матеріалів: дерево, шкіра, папір...

Насправді, собака – тварина весела, тому можна дозволити собі що завгодно у прикрашанні новорічної красуні. При бажанні можна навіть краватки, шкарпетки і рукавички розвішати по всій ялиночці.

Але важливим є також використання у декорі ялинки предметів-символів:

Мішечки з кавовими зернами символізуватимуть сімейне благополуччя у Новому році Собаки.
Дзвіночки із синіми і зеленими бантиками – кличуть успіх у будинок.
Кошики зі штучними квітами дадуть сигнал Всесвіту до збільшення матеріальних статків сім'ї.
Серед наїдків бажано, щоб були м’ясні страви, адже це улюблена їжа собак. Але загалом стіл має бути максимально простим, без вишуканих рецептів, над якими треба провозитись цілий день.

Якщо ж ви хочете і в меню слідувати китайським традиціям, то обов’язковою є цзяоцзи – вони подібні до українських пельменів, тільки трикутної форми. За правилами, їх треба ліпити напередодні усією сім’єю. Їх подають із часниковим або соєвим соусами.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024