Главная » Бизнес » 2017 » Декабрь » 14 »

Перший веб-портал, який розкаже вам про всі державні закупівлі

14.12.2017 в 16:25 просмотров: 1138 комментариев: 0 Бизнес
Кожен з нас погодиться з тим, що, частіше всього, слідкувати за усіма державними закупівлями справді дуже важко. Іноді, навіть майже неможливо. А так хочеться завжди залишатись в курсі всього найважливішого! Саме в цьому питанні вам допоможе наш портал. Заходьте на сайт https://open-tender.com.ua, і ви неодмінно знайдете всю найцікавішу та найважливішу інформацію, яка викликає у кожного інтерес. 


Що ви знайдете на нашому порталі?


На нашому порталі у вас є унікальна можливість особисто побачити всі наймасштабніші публічні державні закупівлі, а також взяти в них участь. Ви можете запропонувати різноманітні державні товари, або ж послуги. Крім того, ви можете скористатись різними супутніми сервісами, які неодмінно допоможуть вам. 

Пропонуємо вашій увазі торговельний електронний майданчик OPEN TENDER Закупівлі. Однією з основних привілегій можна виділити те, що він є офіційним учасником величезної системи PROZORRO, яка являється системою електронних торгів. 

Наша команда – це справжні професіонали своєї справи. У нас працюють кращі спеціалісти, які чітко і точно знають про всі потреби ринку, також готові зробити все для своїх клієнтів. Вам потрібна допомога в користуванні системою? Не можете знайти якусь важливу інформацію самостійно? Неодмінно зверніть до наших спеціалістів. Ми гарантуємо, що отримаєте всі необхідні відповіді, і максимально інформативну допомогу у будь-якому запитанні. 

Наш електронний торговельний майданчик відрізняється доступність та простотою користування. Співпрацювати з нами дійсно дуже просто, легко, зручно. У нас на вас чекає справді прозора система закупівель в електронному варіанті. Завдяки цьому, ніяка корупція вам не зашкодить! 

На нашому порталі можна знайти багато корисної інформації як для замовників, так і для постачальників. Для цього скористайтесь спеціальним меню.
Перший веб-портал, який розкаже вам про всі державні закупівлі

Які привілегії ви отримуєте, співпрацюючи з нами?

 
  • У нас вас чекає зручний та зрозумілий інтерфейс. Саме тому, знайти все, що вам потрібно, не складе абсолютно ніякої складності. 
  • У вас є чудова можливість скористатись тестовим режимом, що дозволяє чітко ознайомитись з кожним важливим моментом. 
  • Ми забезпечуємо кожному своєму клієнту повний супровід торгів. В свою чергу, це гарантує безпеку та надійність всіх ваших операцій. 
  • На початку роботи вас чекає безкоштовне навчання. 

Якщо у вас залишились запитання, обов’язково телефонуйте нам за номером +38(044) 453-22-55, +38(044) 453-22-88, +38(096) 529-88-38. Ми чекаємо саме вашого дзвінка!
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024