Главная » Техно » 2017 » Ноябрь » 10 »

«Поліклініка» для автомобіля

10.11.2017 в 20:34 просмотров: 1333 комментариев: 0 Техно
Територіальне розташування СТО є важливим з декількох причин. Тут і зручність при поверненні додому без автомобіля, і доступність сервісу в години пік. Щодо зовнішнього вигляду - окрема розмова. Справа в тому, що приміщення сервісу, який не зазнає нестачі клієнтів, має виглядати респектабельно. І справа тут не в рекламі. Просто сервіс, що має велику кількість клієнтів, буде вкладати гроші і в зовнішній вигляд офісу.

«Обстеження»

При зверненні автолюбителя в автосервіс, механік насамперед зобов'язаний провести опитування автовласника про характер неполадки. Після уточнення списку і характеру несправностей, автомобіль відправляється на діагностику, причому автомайстерня повинна мати сучасне обладнання для діагностики і локалізації несправностей.

«Поліклініка» для автомобіля
 
Діагностика зазвичай входить у вартість обслуговування. Природно, якщо після «обстеження» клієнт відмовляється від роботи з даним автосервісом, йому буде запропоновано оплатити цю послугу. Після діагностики майстер зобов'язаний подати автовласникові звіт про знайдені неполадки автомобіля в письмовій формі для ознайомлення.

Після цього повинен бути складений і узгоджений з клієнтом кошторис на роботи, в якому повинні бути відображені неполадки і вартість робіт по їх усуненню. Крім того, замовнику повинен бути представлений список необхідних запасних частин із зазначенням вартості.

«Лікування»

Автосервіси повинні давати дозвіл на присутність власника машини в майстерні при проведенні робіт по її ремонту. Звичайно, не варто набридати працівникам, задаючи нескінченні «каверзні питання» в процесі ремонту. Подібна поведінка лише розсердить автослюсарів і може вплинути на кінцевий результат роботи.

Цілком припустимо по ходу справи питати про призначення тієї чи іншої дії майстра. Всі питання задаються в максимально поважній і зацікавленій формі. Таке звернення налаштує співробітників на позитивний лад.

«Поліклініка» для автомобіля
 
Після завершення процесу клієнту повинні продемонструвати роботу автомобіля. У разі виникнення підозри на несумлінне виконання робіт, необхідно викликати менеджера і викласти йому свої претензії. У більшості випадків подібні непорозуміння легко вирішуються.

При спілкуванні з персоналом станції технічного обслуговування АКПП (variator.kiev.ua), варто уникати підвищених тонів і зневажливого ставлення. Співробітники теж люди, і подібні речі можуть негативно відбитися на результаті ремонту. Найкращий спосіб вести переговори - це спокійний і рівний діловий тон.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024