Главная » LifeStyle » 2018 » Май » 16 »

Прогулянкові коляски: як підібрати функціональну і безпечну модель

16.05.2018 в 12:28 просмотров: 843 комментариев: 0 LifeStyle
Коляска без сумніву є одним з найбільш часто використовуваних і незамінних предметів, які необхідні для вашої дитини.

Більшість батьків постійно використовують коляски для довгих прогулянок, походу по магазинах або торгових центрах. Прогулянка коляска також може допомогти заснути дитині, яка так любить свіже повітря та заспокійливі рухи. Існує декілька різних видів, тому необхідно вибрати коляску, яка найкраще підходить для дитини і зручна вам.
Прогулянкові коляски: як підібрати функціональну і безпечну модель
Оскільки прогулянкова коляска, швидше за все, буде використовуватися на щоденній основі досить тривалий час, важливо знайти ту, яка відповідає вашому стилю життя та безпеці і комфорту малюка. Також майте на увазі, що потреба в колясці змінюється, коли ваша дитина підростає, тому ви можете вибрати одну або декілька, в залежності, що підходить саме вам.

Безпека та комфорт прогулянкової коляски мають бути на першому місці у вашому списку пріоритетів. Варто звертати увагу чи коляска має п’ятиточкові ремені безпеки - п'ять ремінців: два на плечах, два на ногах і один на паховій зоні. Це дозволяє батькам прилаштувати ремні ближче до тіла малюка, і їх легко та зручно застебнути та розстебнути. За зручність, не в останню чергу, відповідає і наявність великого захисного капюшона, дощовика. В сонячну яскраву погоду дитину від прямих променів захистить капюшон, а в негоду - дощовик. Але також існує ще декілька важливих речей, які слід враховувати, перш ніж купити дитячий візочок.
Прогулянкові коляски: як підібрати функціональну і безпечну модель
Ваш стиль життя - якщо ви плануєте багато ходити, вам потрібна надійна модель із хорошою підвіскою. Якщо ви покладєтеся на громадський транспорт, вага коляска має вкрай важливе значення. Зверніть увагу, чи швидко та легко складати візок для транспортування.

Обмежений простір - наскільки компактна коляска в складеному та розскладеному стані? Чи вміститься в багажнику або на задньому сидінні вашого автомобіля? Чи буде коляска вписуватися в двері середнього розміру?

Якщо очікується велика кількість сходів, вибирайте легку коляску, тому що з важкою моделлю підійматися вгору або спускатися вниз по сходах є небезпечно для вас і дитини.
Прогулянкові коляски: як підібрати функціональну і безпечну модель
Хоча комфорт і безпека вашої дитини є найважливішими, не забувайте також враховувати свій ріст при виборі візочка. Прогулянкова коляска повинна бути зручною для обох батьків, тому шукайте модель із регульованою висотою ручки.

Ви можете підібрати і купити прогулянкові коляски на Mybuy24.net, які відповідають критеріям вище та вашим вподобанням та бути впевненими в якості та надійності
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024