В компании решили собрать все ссылки на онлайн-сервисы оплаты, чтобы облегчить клиентам поиск необходимой страницы в интернете: В ГНС напомнили, сколько сейчас длится выездная налоговая проверка Украинцам объяснили, может ли работодатель уволить из-за переезда или выезда за границу Ждать ли резких скачков курса: сколько будет стоить доллар до конца апреля На Киевщине произошло возгорание авто ПриватБанк анонсировал скидки на оплату коммуналки: можно сєкономить до 300 гривен Украина снова берет аварийную помощь электричеством из Европы, есть ограничения на Харьковщине и в Кривом Роге - Минэнерго Сразу на 25 гривен: в Украине резко изменились цены на яйца и подсолнечное масло Вплоть до заморозков: синоптики прогнозируют серьезное похолодание в Украине, когда ждать Доллар обновил исторический рекорд в Украине
Главная » Бизнес » 2017 » Ноябрь » 20 »

Робота та практика в Данії для молодих людей

20.11.2017 в 17:01 просмотров: 1198 комментариев: 0 Бизнес
Ви молодий спеціаліст, студент і хочете, щоб ваша праця була гідно оцінена? Тоді ця пропозиція саме для вас. На даний час в Україні малі зарплати, великі рахунки за комунальні послуги, ціни на харчові продукти ростуть по годинах, а нашій молоді ніде працювати. Дуже велика кількість людей їде за кордон шукати кращої долі. Ми пропонуємо для Вас унікальну можливість розпочати свою кар’єру в Данії на агропромисловій компанії. Робота в Данії – це ваша особиста можливість досягти неабияких висот у даній сфері! 
 
Кожному студенту надається житло з дуже хорошими умовами проживання на території праці або поряд (з наданням безкоштовного транспорту: скутер, автомобіль, велосипед). Це безцінний досвід і подальша можливість працевлаштуватися на гідну роботу з високою заробітною платою. Ми допоможемо для вас у всьому, відповімо всі ваші запитання. 

Робота та практика в Данії для молодих людей
 
У нас є різні вакансії на будь-який смак. Це робота на тваринницьких і квіткових фермах. На даний час є такі вакансії: робота на свинофермах, норкових, молочних і птахофермах, а також робота у садкових господарствах і польових. Ми допомагаємо зробити правильний вибір місця практики, оформлення усіх докіментів, бронювання квитків. 

Всі документи робляться протягом двох місяців. Якщо буде відмова то всі витрати покриє наша компанія, так, що ви нічим не ризикуєте. Тривалість практики 8-12 місяців. Заробітна плата висока від 1500 до 2100 євро. Відпустка оплачується. Кожному студенту надається медичне страхування, лікарняний теж оплачується. Виїзд здійснюється з Києва щовівторка, п’ятницях і суботах від залізничного вокзалу. Вартість проїзду з Києва до місця проживання складає всього 130 євро. 


Подати заявку ви можете у будь-який час. Але моя вам порада - не затягуйте, можливо це єдиний шанс змінити ваше майбутнє. Умови для проходження практики: наявність закордонного паспорта, незакінчена освіта в аграрних ВНЗ та знання іноземної мови.

Якщо закінчили ВНЗ і маєте іншу професію не засмучуйтесь є можливість перекваліфікації. Кожний студент повинен складати іспити. Ми чекаємо саме на Вас, не втрачайте свою можливість на краще життя.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024