В компании решили собрать все ссылки на онлайн-сервисы оплаты, чтобы облегчить клиентам поиск необходимой страницы в интернете: В ГНС напомнили, сколько сейчас длится выездная налоговая проверка Украинцам объяснили, может ли работодатель уволить из-за переезда или выезда за границу Ждать ли резких скачков курса: сколько будет стоить доллар до конца апреля На Киевщине произошло возгорание авто ПриватБанк анонсировал скидки на оплату коммуналки: можно сєкономить до 300 гривен Украина снова берет аварийную помощь электричеством из Европы, есть ограничения на Харьковщине и в Кривом Роге - Минэнерго Сразу на 25 гривен: в Украине резко изменились цены на яйца и подсолнечное масло Вплоть до заморозков: синоптики прогнозируют серьезное похолодание в Украине, когда ждать Доллар обновил исторический рекорд в Украине
Главная » Статьи » 2018 » Декабрь » 5 »

Східниця – сучасний курорт європейського рівня в Карпатах

05.12.2018 в 18:01 просмотров: 880 комментариев: 0 Статьи
З кожним роком Карпатський край набирає все більше популярності. Сюди приїжджають туристи з усієї країни, з ближнього зарубіжжя. Сучасність курорту, джерела з мінеральною водою, мальовничі краєвиди завойовують популярність у туристів.

Наявність розвиненої інфраструктури, варіантів житла приваблюють мандрівників. Ціни на проживання різні, для порівняння, ціни на житло в Драгобраті приблизно такі ж, як у Східниці.
 

Куди сходити, як провести дозвілля

У селищі однаково красиво в будь-який час року. Влітку актуальні піші прогулянки, збір грибів, ягід, катання на велосипеді, квадроциклі, політ на повітряній кулі. Рибалка на форель захоплює, потім ви зможете її самостійно запекти
 

Східниця – сучасний курорт європейського рівня в Карпатах

У зимовий період на курорті все засніжене, сосни й гори в білосніжних шубах. Ви можете замовити екскурсію на гірськолижні курорти або відвідати самостійно: Ворохту, Буковель, Славське.

Санаторії в Східниці для відпочиваючих передбачили низку розважальних заходів:
 

  • відвідування басейну;
  • заняття в тренажерному залі;
  • гру в більярд;
  • заняття на спортивних майданчиках.


Драгобрат готелі для туристів надають: прибирання в номері кожен день, зміну постільних речей.

Для ознайомлення з пам'ятними місцями Східниці підійдуть: фортеця «Тустань», музей-кімната історичних експонатів, ландшафтний парк «Стужиця».

Переваги санаторіїв

Санаторії в селищі недавно побудовані, курорт сучасний, відповідає всім європейським стандартам. До основних плюсів проживання в санаторії відносять: комфортний, обладнаний номер, окрему ванну, безкоштовний Інтернет, супутникове ТБ, комплексне харчування.

Санаторії Східниці ціни доступні та відповідають співвідношенню ціна якість. Кожен санаторій обладнаний всім необхідним: є конференц-зали, кафе, ресторани. Східниця Санаторій — це відмінний вибір для тих, хто цінує затишок, комфорт.
 

Східниця – сучасний курорт європейського рівня в Карпатах

 

Бальнеологічний курорт ще називають «Перлиною» Львівської області. На території селища знаходяться 38 джерел, 17 свердловин. Тут видобувають воду за типом «Нафтуся», про її корисні властивості відомо за межами країни. Вода надає сечогінну, жовчовивідну властивість на організм.

Андроповське Джерело пропонує увазі відпочиваючих 2 джерела, які розташувалися в лісовій зоні. Недалеко від лікувально-оздоровчого санаторію «Зелений Бір» знаходяться слабо мінералізовані джерела № 25, 26.

У вечірній час рекомендуємо відвідати кафе, ресторани, колиби, виконані в етно-стилі. Гостинність, колорит гуцульського народу простежується скрізь: від оформлення інтер'єру, до подачі страв. Меню представлено українськими смаколиками: банош, деруни, мамалига, домашня ковбаса, росівниця, грибна юшка, гуцульські голубці, книш, гуцульський йогурт. Карпатський ароматний чай з медом зігріє вас в будь-яку погоду.

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024