Главная » Статьи » 2022 » Сентябрь » 9 »

Як вибрати жіночий аромат і не помилитися: поради від спеціалістів optparfum.com.ua

09.09.2022 в 13:55 просмотров: 1312 комментариев: 0 Статьи

Парфум – завжди невід’ємна частина жіночого образу. Адже вони підкреслюють темперамент дівчини, залишаючи незабутній образ у підсвідомості оточуючих. Саме тому важливо знайти «свій» аромат, який підійде й не буде викликати роздратування. Які поради допоможуть купити парфум й не помилитися?

Обов’язково враховуйте вік

При виборі парфуму в першу чергу потрібно звертати увагу на вік дівчини чи жінки. Підліткам більше підходять освіжаючі композиції з цитрусовими нотками. Водночас завжди актуальні солодкі аромати, що підкреслюють юність та ніжність дівчини. Для жінок більш зрілого віку бажано підбирати парфуми так:

  • 20 років. Оптимальні фруктові та квіткові формули з нотами конвалії, гуави або груші. Для урочистостей більше підійдуть ягідні, мускусні аромати.
  • 25 років. Тут бажано придивитися до деревного запаху з квітковим шлейфом. Наприклад: сандал, уд, лілія.
  • 30 років. Жінкам віком понад 30 років підійдуть освіжаючі запахи але без цитрусового шлейфу. Більше статусно відчуваються морські ноти з додаванням зеленого чаю.
  • 40 років та більше. У дорослому віці бажано придивитися до більш вишуканих і навіть важких ароматів, що вказують на статус дівчини. Ідеально поєднуються жасмин, ваніль, мускус та кедр. Для свіжості можна придивитися до апельсинових нот.

Керуйтесь особистими вподобаннями

Також важливо враховувати особисті уподобання при виборі. Не кожному в молодому віці підійде свіжість, що бадьорить, так само, як і у дорослому віці важкий запах жасмину. Багато в чому на сприйняття запаху впливає повноцінний образ та стиль дівчини. Стриманим та загадковим жінкам підкреслити їх індивідуальність допоможуть солодкі квіткові аромати з додаванням деревного запаху.

Чуттєвість та сексуальність розкривають бузок, кедр мускус та тіару. Такі ноти «нагороджують» жінку тягучим ароматом, що залишає шлейф, що будоражить, надаючи образу чуйність. Цитрусові запахи доповнюють енергійний та оптимістичний образ дівчини. До них можна додати морську свіжість. Якщо ви не впевнені, можна спробувати замовити пробники жіночих парфумів й одразу декілька ароматів, а вже потім замовляти повнорозмірний флакон.

Пора року теж важлива

Кожен парфум розкривається з різних боків залежно від сезону. Влітку важкі аромати залишають надто глибокий шлейф і негативно впливають на оточуючих. Такі парфуми бажано використовувати взимку, коли повітря насичене прохолодою. Восени ідеально підходять пряні композиції з морським відтінком. Вони ідеально доповнюють дощовий сезон, насичуючи повітря домашнім затишком. Навесні можна сміливо переходити на квіткові аромати із трав'янистим шлейфом.

Як вибрати жіночий аромат і не помилитися: поради від спеціалістів opt

Універсальний парфум – це існує?

Якщо дівчина хоче купити парфум, який ідеально поєднується з будь-яким віком та часом року бажано звернути увагу на наступні варіанти:

  • Coco Mademoiselle від Chanel.
  • Si Eau de Parfum Intense від Giorgio Armani.
  • Miss Dior Eau de Toilette від Christian Dior.
  • Toy 2 від Moschino.

Серед бюджетних брендів парфуму поширені: Lanvin, Elizabeth Arden, Ex Nihilo. Вони відрізняються стійкими, «смачними» ароматами, що залишаються на дівчині протягом дня. У парфумерних магазинах можна знайти пробники парфумів, щоб відчути їхній прекрасний запах.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024