Главная » Техно » 2019 » Сентябрь » 4 »

Apple готує до випуску бюджетний iPhone

04.09.2019 в 22:14 просмотров: 512 комментариев: 0 Техно
Компанія Apple планує почати продажі навесні 2020 року бюджетної версії iPhone. Модель повинна потіснити на ринку китайські смартфони.

Як повідомляє Nikkei Asian Review з посиланням на джерела, рішення про випуск бюджетної версії iPhone Apple ухвалила на тлі падіння продажів через торговельну війну Китаю і США. За підсумками третього кварталу 2019 фінансового року продажі смартфонів принесли Apple менше половини очікуваної виручки. В результаті компанія вирішила повторити досвід 2016 року, коли був випущений бюджетний iPhone SE вартістю 399 доларів. Передбачається, що новий смартфон продовжить лінійку iPhone SE, його цільовою аудиторією стануть ринки країн, що розвиваються, орієнтовані зараз на смартфони китайських виробників. Вартість смартфона поки не називається, відомо, що його здешевлять установкою рідкокристалічного дисплея замість OLED-екрану. При цьому технічні характеристики будуть відповідати флагманським моделям смартфонів, які презентують у вересні 2019 року.

Як повідомлялося раніше, Apple планує додати функцію відстеження сну у свої смарт-годинники Apple Watch. Також Apple Inc та великий інвестиційний конгломерат Goldman Sachs планують випуск власної платіжної карти Apple Pay. Спільна картка використовуватиме платіжну систему Mastercard.

Раніше Xiaomi представила власні нові бездротові навушники під назвою Mi AirDots Youth Edition.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024