Главная » Статьи » 2020 » Май » 1 »

З каталогом Avtopro.ua покупка деталей в мережі спрощується

01.05.2020 в 14:56 просмотров: 875 комментариев: 0 Статьи

Розвиток електронної торгівлі зумовлено поширенням інтернет і появою нових технічних засобів, в тому числі і мобільних пристроїв. У мережі з'явилися електронні каталоги, завдяки яким зручніше стало зробити замовлення необхідних товарів. Електронні каталоги для автозапчастин створюються на основі паперових каталогів виробників, використовуючи їх експертну базу. Якість електронного каталогу деталей в значній мірі залежить саме від експертів, які брали участь в його створенні.
 

З каталогом Avtopro.ua покупка деталей в мережі спрощується

Прикладом вдалого електронного каталогу є каталог торгового майданчика Avtopro.ua, який створювався протягом багатьох років і сьогодні є універсальним, що дає можливість замовляти деталі майже безпомилково. Каталог буде корисний і професіоналам, що працюють в дилерських центрах і СТО. В першу чергу каталог Avtopro.ua розрахований на відвідувачів та націлений на те, щоб мінімізувати помилки при замовленні деталей.
 

Після каталогу продавець отримує підготовленого покупця, який знає, що йому потрібно. Подача інформації по запчастинах є складною і з цим доводиться стикатися всім власникам інтернет магазинів. Віртуальний електронний каталог дає відповіді на більшість типових питань, з якими доводиться стикатися в процесі покупки деталей.
 

Як каталог допомагає уникати труднощі при замовленні деталей?

Кожному автомобілісту доводиться стикатися з необхідним техоглядом, який може зажадати заміни старих запчастин. Для вирішення проблеми одні вибирають офіційного дилера, інші займаються самостійним пошуком потрібних комплектуючих. Ті, хто наважуються купити запчастини в мережі, стикаються з деякими труднощами причина тут полягає в складності самого ринку автозапчастин. Незважаючи на доступність автотоварів в даний час покупець не може бути впевненим у тому, що куплена автозапчастин буде сумісна з його автомобілем.
 

У дилерських центрах підбір деталей здійснюється на основі EPC- каталогів, що містять відомості про схеми автомобілів, коди запчастин та інше. При введенні VIN-коду менеджери отримують доступ до схеми автомобіля і без проблем вибирають для нього запчастини. Ця інформація закрита і призначена для професійного використання.
 

Проте, адаптовані варіанти подібних програм все ж з'являються в мережі, що дає можливість автомобілістам замовляти запчастини в обхід доларів. Це не є протизаконним, тому використовується повсюдно. Але і тут не все просто, так як, намагаючись замовити коди самостійно, користувач неминуче зіткнеться з наступними проблемами:
 

  • Складнощі перекладу, через те, що каталог викладено на мові країни виробника;
  • Неоднозначність вибору деталей, так як кодів може виявитися трохи;
  • Велика ймовірність зробити помилку при замовленні, так як додаткова пояснює інформація відсутня.

Універсальний каталог Avtopro.ua враховує всі ці складності і надає інформацію, що мінімізує можливість помилки при виборі деталей.
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024