Главная » LifeStyle » 2024 » Январь » 23 »

4 домашні пристрої, які полегшать вам життя

23.01.2024 в 18:38 просмотров: 853 комментариев: 0 LifeStyle
Сучасна побутова техніка виконує левову частку домашніх робіт. Здається, у цій сфері вже досягнутий рівень досконалості, перевершити який неможливо. Але, звісно, це не так. Стрімкий технічний прогрес, особливо в мікроелектроніці, дає змогу створювати нові пристрої з можливостями, які раніше були недоступні. Чимала частка такої техніки призначена для полегшення життя домогосподарок. 
 

Термопот

Електрочайник — річ корисна, але недосконала. У будь-якому разі, є проблеми, пов'язані зі швидким остиганням води, з безпекою поводження, з неможливістю користування під час блекауту. Усі вони вирішені в термопоті, пристрої, який можна назвати гібридом чайника та термоса. Достатньо вранці закип'ятити достатньо рідини, щоби мати ввечері гарячу воду з температурою 85°C. Цього достатньо для приготування кави, чаю чи какао. Ймовірність розлити кріп відсутня: у разі випадкового перекидання спрацює клапан, і рідина не виллється. Наливати можна кнопкою, чи натисканням чашкою на клапан. Якщо немає світла — є ручна помпа. Місця на кухні така техніка займає небагато, електроенергії споживає менше, ніж електрочайник, до того ж термопоти непогано тримають тепло. Словом, це техніка, яка у воєнний час (та й у мирний також) буде просто незамінною.
4 домашні пристрої, які полегшать вам життя

Гейзерна кавоварка

Офісна кавоварка для квартири — це розкіш, яку може собі дозволити не багато сімей. А ось недорогий гейзерний аналог — дійсно чудова річ. Засипав каву, налив воду, поставив на плиту, і можна спокійно займатися різними нагальними справами. Кава не втече, за будь-яких обставин плита залишиться чистою. Не потрібно хвилюватися, що щось згорить, а під час наливання кави в чашку осад залишається в кавоварці.
 

Відпарювач

Прасування одягу абсолютно точно належить до різновиду домашніх робіт, яку багато домогосподарок ненавидить. Якщо ви також належите до цієї категорії, то вам не обійтися без відпарювача. Ніяких прасувальних дощок, повісив одяг на вішалку, дві хвилини — і він уже ідеально випрасуваний, без жодної складки. А з праскою на це пішло б набагато більше часу, та ще й був би ризик випадково спалити одяг. І головне, відпарювачем можна обробляти будь-які тканини — від делікатного одягу до штор, м'яких меблів чи матраців.
 

Робот-пилосос

Є упередження, що така техніка занадто дорога для пересічної сім'ї. Насправді все залежить від функціонала. Але навіть простий робот-прибирач, що коштує 500 грн, здатен навести чистоту в кімнаті, у тому числі під диванами та ліжками, куди звичайним пилосмоком дотягнутися неможливо. Вам потрібно буде тільки висипати сміття з пилозбірника. Чим дорожчий робот, тим він розумніший. І, відповідно, швидкість та якість прибирання покращуються. Якщо ви алергік, такий пристрій стане для вас просто знахідкою.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024