Главная » Общество » 2018 » Октябрь » 30 »

Анастасия Приходько подалась в политику: "Иду в команду Юлии Тимошенко"

30.10.2018 в 13:36 просмотров: 680 комментариев: 0 Общество
Украинская певица Анастасия Приходько, заявившая о завершении своей музыкальной карьеры, сделала новое сенсационное заявление – артистка хочет стать народным депутатом Украины. О таком решении Анастасия сообщила на своей странице в Facebook. Приходько также отметила, что хочет стать членом команды Юлии Тимошенко, которая возглавляет партию "Батьківщина". 

"Шaновні друзі! Кілька тижнів тому я сказала, що покидаю велику сцену. Це було обдумане рішення, яке далося мені нелегко. Останні роки, після численних відвідувань прифронтової зони і спілкування з нашими героями я зрозуміла, що моє покликання допомагати цим людям всім, чим я можу. Допомагати не лише своєю творчістю, але реальними справами. Обдумуючи своє майбутнє, я прийшла до висновку, що як політик у мене буде більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. І свою допомогу я бачу у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України", – пишет Приходько.

Кроме это Анастасия заявила, что хорошо обудмала это решение и "разорвала все контакты с Россией": "Всі свої рішення я завжди ретельно обмірковую і приймаю свідомо. Саме так, і не інакше, я свідомо вирішила розірвати всі контракти в Росії і повернутися в Україну. Саме тaк, свідомо я відмовилася там від всіх своїх нагород і преференцій. Також свідомо я стала вивчати українську мову і допомагати нашим хлопцям на фронті як волонтер."

Певица призналась, что некоторые политики уже предлагали ей сотрудничество, однако она решила пойти в  команду Юлии Тимошенко: "Чому саме Ю.В.Тимошенко і партія "Батьківщина"? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями. Ті плани, які обговорюються зараз на Форумах Нового Курсу України, близькі мені по духу, і я вірю, що реалізація цих планів призведе до процвітання нашої Батьківщини".
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024