Главная » Статьи » 2024 » Июль » 4 »

Citizen Eco-Drive - енергія від зірки на ім'я Сонце

04.07.2024 в 14:09 просмотров: 403 комментариев: 0 Статьи
Японська марка Сітізен відома завдяки своїм передовим технологіям, відмінній якості та стильному зовнішньому вигляду. На даний момент вони випускають декілька основних колекцій з різними типами механізму. І найпоширеніший – Eco-Drive.
 

Коли є світло

Принцип роботи простий: годинник ловить за допомогою спеціального сонячного елемента і перетворює будь-який вид світла в енергію для живлення, зберігаючи надлишки в акумуляторі. При повній зарядці годинник Eco-Drive працює місяцями навіть у темряві без необхідності регулярної заміни батареї. Коли освітлення не потрапляє на сонячний елемент протягом певного періоду часу, стрілки зупиняються. При виявленні світла вони відновлюють рух у звичайному режимі, вказуючи правильний час і дату. Якщо, з якихось причин, заряду мало, секундна стрілка починає перестрибувати через кілька поділів. Акумулятор розрахований у середньому на 20 років, тому відпадає потреба міняти батарейку часто. Це робить їх екологічно чистими.
Citizen Eco-Drive - енергія від зірки на ім'я Сонце
На сьогоднішній день Citizen є брендом №1 у світі з випуску пристроїв, що працюють від світла. У 1996 році продукція Eco-Drive вперше серед годинникових виробників, отримала сертифікат Eco Mark. Знак, керований Японською асоціацією довкілля (JEA), на честь визнання їхнього вкладу в екологію. Також, був удостоєний Золотої премії на церемонії вручення нагород JEA Eco Mark Awards у 2014 році.
 

Функціональність

Завдяки цьому винаходу, годинник можна забезпечити великою кількістю унікальних функцій, якими можна користуватися, без остраху, що батарейка розрядиться. А саме:
  • GPS;
  • радіоконтроль;
  • автоматичний календар;
  • секундомір;
  • таймер зворотного відліку;
  • будильник;
  • другий часовий пояс.
Годинники Citizen Eco-Drive стануть надійним супутником у будь-яких ситуаціях, інноваційні технології разом зі стильним дизайном радуватимуть свого власника довгі роки.
Citizen Eco-Drive - енергія від зірки на ім'я Сонце

Міцний матеріал

Механізм з великою автономністю ходу, звичайно ж, величезний плюс, але в експлуатації, так само, важливий матеріал. Японці у своїх виробах застосовують лише високоякісні:
  • для виготовлення корпусу та браслета використовують нержавіючу сталь або легкий титановий сплав;
  • натуральні шкіряні та каучукові ремінці;
  • циферблати закриті мінеральним та, стійким до пошкоджень, сапфіровим склом;
  • люмінесцентне покриття на стрілках та мітках світиться у темряві.
Citizen Eco-Drive - енергія від зірки на ім'я Сонце
Сітізен – це зовсім новий винахід, який підкорив серця любителів міцних та надійних аксесуарів. Сучасний зовнішній вигляд не залишить осторонь навіть вимогливого шанувальника.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024