Главная » Бизнес » 2022 » Сентябрь » 4 »

Де зберігаються квитанції в Медок?

04.09.2022 в 16:09 просмотров: 1450 комментариев: 0 Бизнес
Програма Медок розроблена для полегшення управління підприємством. Вона дає змогу автоматизувати рутинні процеси, позбавити керівників та рядових співробітників зайвого клопоту.

Коли всі документи вже додані в програму, робота з нею не складна. Але у декотрих користувачів з'являються проблеми під час додавання даних в систему. Але розробники попіклувались, щоб користувачі не мали зайвого клопоту. Тому передбачили можливість автоматизованого завантаження документів, що збережені на комп'ютері, в програму. А також є система швидкого пошуку будь-якої квитанції.
Програма Медок розроблена для полегшення управління підприємством. Вон

Як завантажити квитанцію в Медок?

Перш за все потрібно завантажити програму Медок. Це можна зробити на офіційному сайті компанії ukrzvit.ua. Далі її встановлюють на комп’ютер та виконують первинні налаштування.

На головній сторінці програми є розділ «Імпорт квитанцій». Щоб активувати його, треба натиснути «Файл» та вибрати потрібний пункт із меню.

Програма пропонує обрати теку для зберігання квитанцій. У вікні, що відкриється, достатньо знайти потрібну теку або вказати шлях до неї.

Програма створена таким чином, що самостійно розпізнає квитанції. Потім вона розподіляє їх за тематикою.
Програма Медок розроблена для полегшення управління підприємством. Вон

Як знайти квитанції в Медок власноруч?

Така процедура може проводитись, якщо комп’ютер не має підключення до мережі Інтернет. В інших випадках програма робить це автоматично.

Для отримання квитанцій потрібно зайти у поштову скриню, яку реєстрували в Медок для обміну документами з податковою, контрагентами та контролювальними органами. Користувачу знадобляться логін та пароль. Якщо встановленням програми займався сторонній фахівець, ці дані можна отримати від нього. Але зазвичай користувачі самостійно реєструють електронну пошту. Тож дані для входу їм відомі.

Після відкриття електронної пошти залишається лише обрати листи з квитанціями. На вкладці «Вхідне листування» треба обрати ті листи, що містять вкладення. Зазвичай саме квитанції мають розширення RPL. У деяких випадках вони можуть бути у форматі KVT.

Не зайвою буде перевірка вкладки «Спам». Інколи квитанції та інші важливі листи розпізнаються системою як небажана розсилка та автоматично переміщуються до рекламних матеріалів.

Відкривши лист та натиснувши на вкладення, можна побачити квитанцію та ознайомитись з її змістом. Також під час натискання на вкладення відкривається можливість збереження квитанції. Потрібно вибрати теку, в яку система завантажить документ.

Таким чином квитанція зберігається на комп’ютер. Завантажити її в Медок можна, скориставшись інструкцією, наданою вище.

Програма Медок створена для полегшення роботи з документацією підприємства. Тому більшість процесів в ній автоматизовані. Саме тому її обирають для ведення обліку у великих, середніх та малих компаніях. Медок має великий набір інструментів, що полегшують роботу бухгалтера та керівника підприємства. Також програма незамінна під час масштабування компанії.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024