Главная » LifeStyle » 2018 » Июнь » 13 »

Дерев’яні ліжка – меблі, які ніколи не виходять з моди!

13.06.2018 в 07:20 просмотров: 944 комментариев: 0 LifeStyle
А чи ви колись задумувались над тим яка історія виникнення ліжка? Ми щодня користуємося цим видом мебелі та навіть не задумуємось над тим, яке його походження. Як люди додумалися створити такий чудовий виріб для відпочинку? Деревяні ліжка – це кращий варіант, який підійде для кожного.
Дерев’яні ліжка – меблі, які ніколи не виходять з моди!
Колись перші древні люди виготовляли свої перші ліжка із гілок та листя, а укривалися шкірами убитих тварин. З цього вже розпочалася історія виникнення ліжка і матраца. Люди зрозуміли, щоб тепліше спалося, важливо свою лежанку припідняти від землі, так буде більш тепліше і не підвіватиме холодом від підлоги.

В древньому Єгипті люди спали на пальмовому листі, які клали по кутках домів. Найпопулярніше і найвідоміше ліжко зроблене із мотузки, і належить цей винахід герою поеми Гомера Одіссею. Такого виду ліжка можна побачити в історичному музеї Уельсу.
Дерев’яні ліжка – меблі, які ніколи не виходять з моди!
Якщо говорити про шотландців, то у них перші ліжка виглядали як кам’яні коробки, які наповнювалися м’яким вмістом. Згодом люди додумалися до того, щоб створити водяні ліжка, використовуючи для цього шкіри кіз.

Найпершими, хто оцінив переваги при піднятих над підлогою ліжок стали фараони. Спати на ліжку із дерева вважалося ознакою багатства і статусу. А греки навчилися гарно виготовляти цей елемент меблів. Ось так трішки історії.

Якщо ви шукаєте якісне, дерев’яне ліжко, то зверніть увагу на асортимент, який представлений на сайті kempas.com.ua. В Інтернет магазині ви знайдете якісні ліжка з масиву, буку, ясена, дуба. Ви побачите чудові двоспальні ліжка, які підійдуть не лише для сімейних пар, а також для тих, хто звик спати «на широку ногу».
Дерев’яні ліжка – меблі, які ніколи не виходять з моди!
Моделі представлені в класичному варіанті, які чудово поєднуються із будь-яким інтер’єром. Якщо вам все-таки потрібне невелике ліжко, то півтораспальнє стане чудовим вибором для вас чи вашої дитини. До того ж, такі ліжка часто замовляють для готелів.

Майстри дуже стараються, щоб задовольнити потреби навіть найвибагливішого клієнта. Якщо ж і таке ліжко для вас завелике, то односпальне чудово підійде для вашого школяра. До того ж невеличке ліжко стане економ-варіантом для тих, у кого обмежений фінансовий ліміт. Якщо ліжечко планується для малої дитини, можна використовувати додаткові бортики, які вбережуть малечу від падіння. Якщо ж вас цікавлять ліжечка для немовлят, то вони також виготовляються з екодеревини, вирощеної в екологічно чистих регіонах. Тому за безпеку ви можете не хвилюватись.
Дерев’яні ліжка – меблі, які ніколи не виходять з моди!
Інтернет магазин kempas.com.ua потішить чудовим асортиментом виробів, а також якістю і цінами.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024