Главная » Статьи » 2023 » Март » 27 »

Intense Project – один із найкращих закладів у Києві

27.03.2023 в 00:17 просмотров: 777 комментариев: 0 Статьи

Intense Project – це один з найкращих та популярних закладів у Києві, який відомий своїм якісним сервісом, смачною їжею та великим асортиментом напоїв. Вишуканий заклад пропонує своїм відвідувачам найрізноманітніші страви з української та європейської кухні. Тут доволі часто проводяться атмосферні вечірки та живі концерти з відомими співаками. Наприклад, вже 1 квітня буде виступати ALEKSEEV. На сайті https://intense.kiev.ua можна дізнатися більше інформації та купити квитки.

Де будуть відпочивати гості?

Гості можуть обрати для відпочинку чимало локацій:

  • Лаунж-тераса. Тут можна цікаво провести час, смачно поїсти та випити напоїв не тільки влітку, але й взимку. Це місце ідеально підходить для проведення романтичного вечора, ділової зустрічі, святкування важливої події чи ж просто для відпочинку з друзями.
  • Shine karaoke bar. Тут сподобається усім, хто любить співати. У залі є як сучасна караоке система, так і декілька зручних місць для розташування. А професійні вокалісти допоможуть обрати пісню.
  • Black Diamond Karaoke. Місце для чудового дівич-вечора або корпоративу.
  • Secret room. Зал, де можна відсвяткувати будь-яке свято. Тут часто виступають зірки та проводять презентації.

Інтер'єр та атмосфера Intense Project

Заклад вражає своєю атмосферою, оформленням та дизайном. Інтер'єр ресторану створюється за допомогою різноманітних світлових та звукових ефектів, що дозволяє відчути себе у центрі справжньої вечірки.

Меню та кухня

Меню Intense Project є дуже різноманітним та змінюється залежно від сезону. Незалежно від того, чи ви хочете спробувати страви української кухні, європейської кухні чи ж сезонних спеціальностей, у закладі завжди знайдеться щось на ваш смак. Найпопулярніші страви від Intense Project – це стейки, піца та різноманітні закуски. Стейки готуються на вугільному грилі, що додає їм особливий смак та аромат. Піца, яка готується на дров'яній печі, вражає своєю хрусткою основою та соковитою начинкою. Ароматні закуски забезпечують незабутній смаковий досвід та доповнюють асортимент напоїв, який представлений великим вибором коктейлів, вина та пива.

Intense Project – один із найкращих закладів у Києві

Сервіс та обслуговування

Заклад славиться своїм якісним сервісом та відмінним обслуговуванням. Професійний персонал завжди радий допомогти з вибором страв та напоїв, а також забезпечити комфортний відпочинок в закладі.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024