Главная » Статьи » 2021 » Декабрь » 18 »

Як обрати жіночу нижню білизну за типом фігури

18.12.2021 в 11:15 просмотров: 756 комментариев: 0 Статьи
Обираючи одяг, жінки зважають в першу чергу на те, наскільки вдало та красиво та чи інша модель сидить на фігурі. Вибір речей за фігурою стосується також і нижньої білизни. Незважаючи на те що такі вироби залишаються непомітними для сторонніх очей, їх також варто підбирати, орієнтуючись на ваш силует. Як це зробити? Давайте розбиратися.
 

Які бувають типи фігури у жінок?


Щоб було легше обрати все: від одягу і до нижньої білизни дизайнери розподілили зовнішні ознаки фігури на кілька видів:

1. Груша або трикутник. Характеризується вузькими плечами, великими грудьми, повними стегнами та сідницями.

2. Перевернутий трикутник. Протилежний попередній фігурі тип. Верхня лінія більш масивна та широка, донизу вона трохи звужується.

3. Пісочний годинник. Вважається найбільш оптимальною та досконалою. Характеризується тонкою талією та пропорційними і приблизно однаковими за об'ємом сідницями й грудьми.

4. Яблуко. У таких жінок виділяється невеликий животик та пишні груди, стегна зазвичай менш об'ємні.

5. Прямокутник з лінією плечей та стегон однакової ширини і менш вираженою талією.

Як обрати жіночу нижню білизну за типом фігури
 

Вибираємо нижню білизну для конкретного типу фігури

Сьогодні в інтернет-магазинах ви можете знайти правильний фасон для кожного з перерахованих вище типів фігури. Тут представлені продукції як для «яблук» чи «пісочних годинників», так і для «трикутників» чи «прямокутників».

У таких виробах фасон враховує особливості силуету, дозволяє скорегувати його, отримавши максимально гармонійні пропорції. Ось декілька порад:

1. Фігурі перевернутий трикутник потрібно обирати трусики, які візуально розширюють стегна. Для цього придивіться до моделей, які мають декоративні зборки на обох боках. Щодо безпосередньо фасону, це можуть бути як звичайні стрінги чи шортики, так й інші моделі трусиків. Головне підбирайте вироби з широкою з резинкою.

2. Фігурі пісочний годинник підходять майже всі можливі моделі нижньої білизни. Якщо жінка з великими грудьми, можна зупинитися на бра з пуш-ап. Якщо ж ви хочете підкреслити свій природній розмір грудей, обирайте моделі з чашечкою на кісточках. Низ: красиві акуратні стрінги.

3. Фігурі типу «яблуко» пасують трусики з високою посадкою. Також придивіться до моделей, які витягують фігуру вони: здатні трохи сховати животик, чим підкреслюють лінію талії. Щоб зробити форму грудей більш жіночною, обирайте бюстгалтери пуш-ап, а також красиві корсети.

4. Власницям типу фігури «прямокутник» потрібно підкреслити талію. Для цього використовують завищені трусики, а також оригінальні корсети.

Користуючись усіма перерахованими вище порадами, ви зможете уникнути проблем під час вибору нижньої білизни та знайти комплект який вдало підкреслить усі переваги вашої фігури та обережно приховає дрібні недоліки. Це не тільки зробить вас більш впевненою в собі, але і помітно підвищить відчуття комфорту, зробить білизну майже не відчутною на тілі та покращить настрій.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024