Главная » LifeStyle » 2017 » Декабрь » 15 »

Як вибрати люстру швидко і без зайвого клопоту

15.12.2017 в 18:20 просмотров: 1339 комментариев: 0 LifeStyle
У всьому світловому ансамблі найважливішу роль відіграє люстра. І не важливо, вирішили Ви купити люстру для домашнього приміщення, комерційних зон або в якості декорації в ресторан, вибору люстри потрібно відвести належну увагу.

Істотно ускладнює таке завдання, як вибрати люстру, і широкий асортимент продукції від вітчизняних і закордонних виробників. У великих містах України: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Ужгород існують цілі супермаркети світла.А що залишається говорити про Інтернет простір. Навіть досвідчений фахівець в даній сфері легко загубиться у всьому розмаїтті.
як вибрати люстру
Але для полегшення завдання ці ж фахівці підготували кілька порад на тему, яку люстру вибрати. Ми виділили з них найважливіші і пропонуємо Вашій увазі:
 
  1. Тип приміщення і його дизайн. Моделі, призначені для вітальні, ванної кімнати, дитячої або кухні будуть відрізнятися за багатьма параметрами. По-перше, це зовнішній вигляд. Для вітальні можна купити вишукану люстру з кількома джерелами світла. Особливу увагу дизайнери радять звернути на кришталеві моделі. Це класика, яка ніколи не виходить з моди. А ось для ванної, кухні або передпокою можна замовити пристельову люстру з одним джерелом. Плафон буде служити додатковим захистом від механічних впливів. Як правильно вибрати люстру в дитячу кімнату, Вам допоможуть вирішити самі діти. Зверніть увагу на їх інтереси, які герої з мультиків їм подобаються, яким іграшкам віддають перевагу.
  2. Розмір приміщення - важлива складова вибору, від якої залежить і вибір розміру люстри. Як вибрати розмір люстри безпосередньо залежить від квадратури приміщення. Погодьтеся, що в кімнаті невеликої площі великогабаритні та об'ємні люстри виглядатимуть неорганічно. А ось маленька люстра в великій кімнаті просто загубиться.
  3. На початку процесу підбору люстри потрібно визначитися з бюджетом. Якщо плануєте купити люстру недорого, то і не потрібно витрачати час на вивчення дорогих моделей.
  4. Заощадити час допоможе і постачальник люстр. Щоб полегшити процес вибору потрібно віддати перевагу великим магазинам. В одному місці зібрані найрізноманітніші моделі. У таких інтернет-магазинах працюють професійні консультанти, які порадять, яку люстру вибрати відповідно до Ваших побажань.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024