Главная » Бизнес » 2023 » Март » 20 »

Як зареєструвати компанію у США

20.03.2023 в 18:02 просмотров: 607 комментариев: 0 Бизнес
У Сполучених штатах Америки створені оптимальні умови для розвитку бізнесу. Перш за все це стосується податкового законодавства, яке спрямоване на залучення іноземних інвестицій. І це далеко не єдина перевага. Додатковими плюсами вважаються невисокі витрати на створення та утримання компанії у США.

Відомості про власників юридичної особи належать до конфіденційної інформації. Згідно з чинним законодавством, реєстрація компаній у США не потребує особистої присутності засновника. Також закон не забороняє фірмі здійснювати діяльність за межами країни.
 

Законодавчі вимоги та звітність

Іноземні громадяни можуть створювати у США компанії у наступних формах:

  • корпорація;
  • товариство з обмеженою відповідальністю;
  • траст;
  • партнерство.

У законі відсутні вимоги щодо статутного капіталу, традиційно він встановлюється у розмірі 1000 доларів США. Управління компанією здійснює менеджер, функції якого визначаються учасниками товариства. Доступ до інформації про бенефіціарів юридичної особи мають лише державні органи та банківські структури.

Для відкриття рахунку у банку компанія повинна довести свій зв'язок з США: надати відомості про штат працівників, договір про оренду офісу або угоди з контрагентами. В іншому випадку фірма зможе проводити розрахунки через електронні системи платежів. Обов’язкова вимога – наявність адреси на території США.

Звітність передбачає подачу фінансового та статистичного звіту. Перший містить відомості про діяльність компанії на території США. У документі для органів статистики компанія підтверджує актуальність реєстраційних даних або повідомляє про зміни, які мали місце протягом року.

Як зареєструвати компанію у США

Які кроки потрібно зробити для відкриття фірми

Перш за все слід визначитися з вибором реєстраційного агента, який буде проводити процедуру. Він проконсультує з приводу вибору напрямку діяльності, допоможе підібрати назву та підготує необхідний пакет документів:

  • внутрішній та закордонний паспорт засновника і керівника компанії;
  • квитанція за оплату комунальних послуг або інший документ, який підтверджує місце проживання директора;
  • короткий опис майбутньої діяльності компанії;
  • три варіанти її назви;
  • документ, який підтверджує місце проживання засновника.

Цей перелік може бути доповнений іншими пунктами з урахуванням вимог, які висуває певний штат. Також можна придбати уже готову компанію, зареєстровану на території США.

 
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024