Главная » Техно » 2020 » Август » 18 »

KIA RIO 2020: седан з Кореї з якісним оснащенням

18.08.2020 в 15:33 просмотров: 610 комментариев: 0 Техно

Оновлена KIA RIO 2020 порадує любителів надійних і стильних корейських автомобілів. Модель представлена в чотирьох комплектаціях: Комфорт, Люкс, Престиж і Преміум. Автомобіль оснащується двома версіями бензинових двигунів, об'ємом 1,4 і 1,6 л. Навіть у базовій комплектації моделі встановлені всі новітні системи безпеки. Конкурувати авто буде з Nissan Juke, Renault Duster і російським кросовером Lada X-Ray. Новинкою вже можна помилуватися в дилерських салонах.

Екстер'єр

Зміни зовнішнього вигляду KIA RIO 2020 не виглядають настільки радикальними. За фактом, це все той же зручний міський автомобіль, що відмінно вписується в реалії українських доріг. Але деякі нововведення корейські дизайнери все ж привнесли. Перше, що впадає в око — величезне лобове скло. Це не тільки красиво, але і зручно для водія. Його розміри дозволяють побачити все що відбуваються на дорозі.

Також добре проглядаються узбіччя і капот. З таким склом навіть початківець водій відчує себе впевнено. Кришка капота доповнена невеликим декором. Це додає стилю корейському автомобілю. Здебільшого декор розміщується на бічних гранях. Середина його ідеально гладка.

Нижче розташовується решітка радіатора. Вона досить тонка та особливо не впадає в очі. Виділяє її тільки хромована окантовка. Усередині решітки знаходиться сітка з дрібними осередками. Ще трохи про хромовану окантовку. Вона потрібна не тільки для прикраси решітки, а й для з'єднання цього елемента з головними фарами. Усередині останніх встановлені галогенові лампочки хорошої якості.

У задній частині авто встановлені звичні елементи: протитуманки, світловідбивачі, вихлопна труба. Над п'ятим вікном встановлений невеликий спойлер, в якому стрункий додатковий стоп-сигнал. На продаж виставлені два варіанти кузова — п’яти дверний седан і хетчбек зі збільшеним кліренсом. А більше змін Rio 2020 року можна подивитися на AUTO.RIA №1 серед автомобільних сайтів в Україні. Значна база нових і ненових автомобілів дозволяє сайту забезпечувати майже 1400 покупок і продажів різних машин.

KIA RIO 2020: седан з Кореї з якісним оснащенням

Інтер'єр

До внутрішнього оздоблення машини не причепитися. Корейські дизайнери використовують тільки зносостійку тканину, міцний пластик і метал. Все це вкупі виглядає дуже органічно. У авто невелике кермо. Його приємно і зручно тримати в руках. Кермове колесо складається з чотирьох спиць, клаксона і панелі з електронними допоміжними кнопками. Прямо перед водієм розташований приладовий щиток.

На центральній консолі немає нічого зайвого. Більшу її частину займає велика мультимедійна система. На екран виводиться основна інформація і перелік додаткових опцій бортового комп'ютера. Трохи вище розташовані дефлектори для подачі повітря, обрамлені хромованою смужкою. Нижче дисплея встановлений блок управління клімат-контролем. У базовій комплектації його замінює кондиціонер.

KIA RIO 2020: седан з Кореї з якісним оснащенням

Безпека

За безпеку водія відповідають такі системи:

  • контроль курсової стійкості ESP;
  • система Traction Control;
  • антиблокувальна система ABS;
  • система допомоги на старті та підйомі;
  • система відстеження тиску в колесах;
  • задні парктроніки;
  • фронтальна камера;
  • система екстреного гальмування BAS;
  • система електронного розподілу гальмівного зусилля EBD.

Технічні характеристики

В оновлену KIA RIO 2020 встановлюються перевірені часом двигуни. Вони надійні та досить витривалі. Їх злегка вдосконалили, збільшивши передавальне число. Перший варіант — бензиновий, об'ємом 1,4 л. Заявлена потужність – 107 к.с. Таке авто розганяється до сотні за 13,6 секунди. Середня витрата палива – 5,8-6,5 л. Максимальна швидкість – 190 км/год. Другий вид двигуна також бензиновий, об'ємом 1,6 л. Він трохи могутніше, видає 123 к.с. і розганяється швидше — за 10,2 секунди. При цьому витрачається трохи більше палива. Максимальна швидкість – 195 км/год.

На автомобіль встановлюються три версії коробок передач – 6-ступінчаста, 4-х швидкісна автоматична і 6-швидкісна механіка. Габаритні розміри авто практично не змінилися 4,2х1,8х1,5 м. Колісна база – 2,6 м, а дорожній просвіт досягає 17 см. Місткість багажника 390 літрів. У паливний бак поміщається 50 літрів бензину.

Комплектації

У KIA RIO чотири комплектації:

  • Comfort. У комплектацію включений обігрів передніх сидінь і кермового колеса. Доступна штатна аудіосистема, кондиціонер і задні склопідіймачі.
  • Luxe. До всіх вищеописаних опцій додається клімат-контроль і протитуманні фари.
  • Prestige. Такий автомобіль оснащується 1,6 літровим мотором і автоматичною трансмісією. З додаткових опцій варто відзначити камеру для огляду, Bluetooth і багато іншого.
  • Premium – найдорожча комплектація. У неї входить шкіряний салон, повноцінна навігаційна система, кнопка Start/Stop, доступ без ключа, камера заднього виду.

Вже зараз можна сказати, що KIA RIO буде відмінно продаватися на українському ринку. Модель і так подобається нашим громадянам, а з усіма доповненнями та нововведеннями вона цілком може стати хітом сезону.

Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024