Главная » Статьи » 2024 » Март » 24 »

Криптовалюта: з чого почати навчання

24.03.2024 в 14:19 просмотров: 1470 комментариев: 0 Статьи

Криптовалюта – це цифрова валюта, для якої використовується криптографія, щоб забезпечити безпеку фінансових транзакцій та здійснювати контроль за створенням додаткових одиниць валюти. Щоб торгувати таким активом як криптовалюта з чого почати потрібно знати точно та завчасно – це вбереже вас від марних трат.

Чому зростає інтерес до крипти

На відміну від традиційних валют, таких як долар або євро, криптовалюти децентралізовані, ніякий центральний орган у вигляді банку або уряду не контролює криптовалюти. Справа в тому, що традиційні шлюзи онлайн-платежів належать організаціям. Це робить їх централізованими та більш цензурованими чи маніпулятивними. Хоча криптовалюти поки що не так широко використовуються як традиційні гроші, інтерес до них зростає, оскільки вони пропонують більшу прозорість, безпеку та свободу транзакцій.

Потрясіння в економіці, коливання фінансових ринків, а також халвінг біткоїну в останні пару місяців залучили до криптосфери нових користувачів – і при навчанні може допомогти новачкам Bikotrading Academy, яка має багато позитивних відгуків.

Три «ні» у торгівлі криптовалютою

Є правила, які мають запам'ятати всі новачки:

  1. Не давати будь-кому, особливо малознайомим людям, капітал у довірче управління. А якщо й робити це, то лише із укладанням контракту, затвердженого нотаріусом. Подібна практика популярна у крипто-мирі вже кілька років і часто має негативний результат для недосвідчених трейдерів.
  2. Не піддаватися емоціям. Більшість збиткових угод відбувається саме через втрату контролю.
  3. Не торгувати на останні гроші і тим більше на позикові. Заробити на ринку криптовалют складно, а для трейдерів-початківців — практично неможливо. З цієї причини слід вкладати лише ті кошти, які не шкода втратити. 

Криптовалюта: з чого почати навчання


Криптовалюта дуже цінна і багато криптотрейдерів цим користуються, заробляючи великі гроші. Але тут все не так просто. Існують спеціальні схеми підбору перспективних монет, якими користуються трейдери. Також потрібна спеціальна програма (бот), яка даватиме сигнали для купівлі або продажу крипти. Загалом висновок такий: криптовалютний простір дуже швидко зростає, одночасно з ризиками перебування у ньому. Для новачків це обертається складнощами у тому щоб зорієнтуватися у всьому різноманітті можливостей та вибрати з них найбезпечніші.

Управління ризиками абсолютно необхідне, якщо інвестор хоче вижити, інвестуючи в крипту, і це один із найкращих способів гарантувати, що він має хороші шанси вийти з прибутком.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024