Главная » Статьи » 2023 » Февраль » 1 »

Лазерна епіляція для чоловіків

01.02.2023 в 15:43 просмотров: 1872 комментариев: 0 Статьи
Сучасні чоловіки приділяють багато часу догляду за собою. Оскільки презентабельний зовнішній вигляд — це важливий атрибут. Помічником у догляді за тілом є лазерна епіляція. Дехто хибно вважає, що така процедура — суто жіноча. Але ми поспішаємо розвіяти цей міф. Чоловіки не менш часто, ніж жінки, записуються до косметологів на видалення небажаного волосся лазером. А все тому, що така процедура допомагає зекономити час на щоденному голінні.

Особливості чоловічої лазерної епіляції:
  • Чоловіче волосся — більш густе та щільне. Для досягнення ефекту чоловікам знадобиться трохи більше процедур, ніж жінкам. Середня кількість сеансів для жінок зазвичай варіюється від 5 до 6, для чоловіків — від 8 до 10.
  • Після процедури, волосся випадає через 2-3 тижні. Результат зберігається 1-3 місяці, після чого потрібна повторна процедура
  • Виконуватися чоловіча епіляція може на різних типах лазерів. Найбільш популярні — олександритовий та діодний. Олександритовий лазер "бачить" темний пігмент на світлій шкірі. Діодний — підходить для світлого та пушкового волосся, може застосовуватися на різних типах шкіри.
Найпопулярніші ділянки для епіляції — торс, пахви, спина, зона бікіні. Рідше чоловіки видаляють небажане волосся на руках або голові. 
Лазерна епіляція для чоловіків

Як поетапно проводиться чоловіча лазерна епіляція?

Важливо: якщо ваша шкіра — подразнена або запалена, робити епіляцію не можна. І візит до косметолога краще відкласти, поки пошкодження не загояться. 

Перед процедурою лазерної епіляції волосся необхідно поголити. Це робиться за 2-3 дні до процедури на олександритовому лазері, і за 1 годин до процедури на діодному. 

Якщо ви робите епіляцію на чутливій ділянці (пахвах, зоні бікіні), то косметолог додатково обробляє шкіру знеболювальним кремом. Безпосередньо епіляція триває 20-40 хвилин — залежно від величини ділянки, на якій проводиться процедура. Після закінчення епіляції ви отримуєте від косметолога рекомендації по догляду за шкірою після процедур та домовляєтеся про наступний візит.

На шкірі в зоні впливу може бути невелике почервоніння. Воно є нормальним явищем, і не має викликати занепокоєння. Щоб скоріше зняти почервоніння, косметологи радять застосовувати заспокійливі креми. 

Порада наостанок: найкращий період для епіляції — осінь та зима. Оскільки оброблені лазером ділянки шкіри не повинні піддаватися впливу сонячного проміння. Якщо ж ви все ж робите лазерну епіляцію літом, використовуйте сонцезахисний крем

 
 
 
 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024