Главная » Статьи » 2019 » Март » 13 »

Ліжка з дерева – особливості їх вибору

13.03.2019 в 00:44 просмотров: 791 комментариев: 0 Статьи

Ліжка, виготовлені з дерева, екологічні та відмінно пасують до будь-якого дизайну спальні. А, як відомо, здоровий сон - гарантія гарного імунітету та відмінного самопочуття. Для того, щоб гарантувати його, необхідно підібрати вірні меблі в кімнату відпочинку. Відмінним варіантом стануть ліжка з дерева. Сьогодні на ринку представлені моделі ліжок на будь-який смак та в різному діапазоні цін.

Де придбати якісне ліжко

Найкращим рішенням буде фірма «Файні Меблі», адже вона займається реалізацією ліжок вже понад 7 років. За цей час компанія вже встигла розробити власну формулу успіху – давати клієнтам те, що вони бажають по вигідній ціні. «Файні Меблі» має у своєму асортименті лише якісні меблі, які задовільнять всі потреби клієнта. При зверненні у фірму, вам запропонують декілька найоптимальніших варіантів, які будуть відповідати співвідношенню ціна-якість. Заказати товар можуть жителі будь-якого міста України: Луцька, Івано-Франківська, Тернополя, Рівного, Хмельницького та інших. Доставка здійснюється Новою почтою, Інтайм та Міст Експресс. Вся продукція являється якісним продуктом від провідних українських підприємств. Особливо клієнтів може порадувати той факт, що є можливість замовити не тільки готове ліжко, але й те, яке виготовляється по індивідуальному замовленню.

Переваги та особливості виготовлення

Ліжка з дерева мають відразу кілька переваг:

  • Вони виробляються з міцних, екологічних матеріалів.
  • Такий варіант не тільки чудово впишеться в обстановку, але і буде безпечним для здоров'я всіх членів сім'ї.

Як правило, практично кожна модель виробляється з масиву або щита. Масив - це матеріал, який отримують шляхом склеювання між собою великих дерев`янних струганих брусків. Щит робиться за схожою технологією, тільки для його виготовлення беруть два дерев'яних струганих бруска шириною від 10 до 50 мм та склеюють між собою. До його плюсів можна зарахувати складну деформацію, рівну гладку фактуру, і, безумовно, екологічність. Він відрізняється від масивної конструкції тим, що клеєний щит характеризується дуже малою усадкою та ніяк не втратить свої властивості протягом багатьох років.

Також зустрічаються моделі, які зроблені з щита і шпону. Особливість виготовлення в тому, що береться масив із сосни або вільхи й покривається шпоном дуба. Самі по собі вільха та сосна мають високу стійкість до усадки та розклеювання, але бояться механічних пошкоджень, тому шпон дуба - відмінний вихід із ситуації. Модель, виготовлена за даною технологією, буде менше дряпатися, а каркас із щита стане міцною і надійною опорою для ліжка.

Методика виробництва та склейки шпони дуже трудомістка та дорога, вимагає від виробника дорогих верстатів і грамотної виконаної роботи, з цієї причини ліжко куштує дорожче, але більш вигідне в плані терміну служби.

Ліжка з дерева – особливості їх вибору

Особливості вибору правильного ліжка

Підбираючи й вирішуючи придбати ліжко з дерева, звертайте увагу на відразу кілька характеристик, для того щоб вибрати найкращий варіант для спальної кімнати дорослого або дитини. Серед них:

  • форма. Дана характеристика безпосередньо відноситься до дизайну кімнати. На сайті fmebli.com.ua презентовані не тільки звичайні прямокутні ліжка, але і квадратні моделі, опуклі й круглі;
  • наскільки ліжко функціональне. У разі, якщо у вас маленька спальна кімната, то краще за все вибирати ліжка з дерева, які обладнані підіймальними механізмами та місткими ящиками для білизни.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024