Главная » LifeStyle » 2018 » Май » 16 »

Найсмачніша піца в Івано-Франківську

16.05.2018 в 20:48 просмотров: 1008 комментариев: 0 LifeStyle
Мабуть, кожен хоч раз у житті куштував таку страву, як піца. Особливо часто замовляє її молодь. Смачно, вигідно, а що ще потрібно щоб файно провести час з друзями? Піца не лише чудово допоможе втамувати апетит, але й стане кращим подарунком, коли несподівано йдеш до подруги в гості. Або чому б не запросити друзів до Pronto Pizza? Або, проїжджаючи повз Івано-Франківськ, чому не заїхати та не скуштувати цю страву, яка має древнє походження? Вас приємно порадує не лише смак, обслуговування та обстава, а й акції.
Найсмачніша піцца в Івано-Франківську
Саме в цій піцерії працюють майстри, які використовують спеціальні рецепти й технології, котрі роблять цю страву просто неперевершеною. Крім того, її аромат не лишить вас байдужим, і ви обов’язково завітаєте ще. Якщо ви вирішили, що хочеться провести час в більш спокійній атмосфері, наприклад, за чашечкою чаю із друзями, то можливо скористатися послугою доставка піци до самого дому. Головне, не забути вказати адресу. Друзям це дійсно сподобається. Всю необхідну інформацію можна знайти на сайті http://prontopizza.ua/.
Найсмачніша піцца в Івано-Франківську
Буває ж момент, коли подрузі кепсько, і хочеться її якось розрадити, потішити, допомогти, то чому б не замовити піцу, горішки та пиво, і не податися до неї в гості? І їй чудово, бо не буде хвилюватися, чим вас так несподівано пригостити, і ви не створюєте незручностей для близької людини. Навіть коли вашій подрузі кепсько серед ночі, Pronto Pizza працює в будь-який час. І можете не хвилюватися, що доведеться чекати надто довго. Pronto Pizza працює так швидко, що доки ви приїдете до подруги, то піца вас уже майже чекатиме на столі.
Найсмачніша піцца в Івано-Франківську
Взагалі, перша піца виникла в Італії та була їжею жебраків та бідноти. Люди полюбляли таку страву і слава про неймовірний смак дійшла до «панства». Котрогось дня, король Фердинанд так захотів скуштувати цю страву, що змушений був переодягнутися в бідняка і завітати до сільської піцерії, де скуштував цю неймовірну страву. Йому дуже припала до душі піца і він захотів, щоб скуштувала її дружина. Але, жінка вважала не гідним для королеви вживати «нечисту їжу», якою харчується біднота і відмовилась.

Та він таки додумався, як замаскувати цю «холопську» їжу, і пригостити нею всю королівську знать. Звісно, піцу не пекли королю бідняки. Її випікали на вишуканих королівських кухнях, і маскували її теж там. Тому ніхто і не запідозрив походження.
Найсмачніша піцца в Івано-Франківську
Коли прийдете до подруги потішати, поділіться з нею цією легендою. Можливо, слухаючи з захопленням, вона хоч на мить забуде про свої проблеми. І не забудьте, що Pronto Pizza проводить часто акції. Звертайте на це увагу. Смачного.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024