Главная » Статьи » 2022 » Январь » 5 »

Основні правила догляду за домашніми капцями

05.01.2022 в 21:38 просмотров: 945 комментариев: 0 Статьи
Домашні капці дарують відчуття затишку та комфорту, варто лише в них взутися. Це особливо важливо для людей, які багато працюють чи перебувають поза домом, переміщуються містом у незручному взутті, проводять багато часу на ногах. Погодьтеся, що навіть думка про те, як ви скидаєте туфлі та надягаєте на ноги м’які та красиві капці, уже зігріває та дарує приємне відчуття.

Тож якщо ви знайшли свою найкомфортнішу пару домашнього взуття, необхідно зробити усе, аби вона прослужила якомога довше. Ми зібрали кілька порад, які допоможуть тримати домашні капці у чистоті.
Основні правила догляду за домашніми капцями

Догляд за домашнім капцями згідно з матеріалом виготовлення

Правила догляду за тим чи іншим виробом залежать від того, з якого матеріалу його було зроблено. Це стосується і домашніх капців. Сьогодні вони виготовляються як з натуральних, так із синтетичних тканин. Найпростішими у догляді вважаються гумові вироби: для їх чищення достатньо протерти поверхню вологою ганчіркою.

Що ж стосується більш комфортних та м’яких моделей, тут усе буде залежати від конкретного матеріалу. Краще завчасно поцікавитися у продавця, чи можна прати конкретний виріб у пральній машині.

Найскладнішими у догляді вважаються натуральні тканини, оскільки вони потребують особливого температурного режиму та не допускають використання деяких миючих засобів. Синтетика менш капризна та більш стійка, у тому числі і до пральних порошків, плямовивідники та відбілювачів. Саме тому певний відсоток синтетичних тканин виробники додають до натуральних матеріалів. Це дозволяє полегшити процедуру догляду за домашнім взуттям.
Основні правила догляду за домашніми капцями

Які ще існують правила догляду за домашнім взуттям

Сьогодні можна знайти великий вибір домашніх капців на сайті familystory.com.ua. Усі представлені моделі відрізняються якістю та тривалим терміном експлуатації. Щоб домашнє взуття прослужило якомога довше, необхідно також звернути увагу на додаткові рекомендації за його доглядом. Тож як користуватися домашніми капцями правильно? Дотримуючись цих порад, ви зможете подовжити цілісність та красивий зовнішній вигляд виробів:

1. У кожного, хто проживає в домі, має бути своя пара домашніх капців. Це аксіома, якої необхідно дотримуватись.

2. Уникайте пересування вологою чи мокрою підлогою. Так, резиновій підошві навряд чи стане гірше від контакту з водою. Але постійне намокання верхньої частини капців може призвести до того, що вироби пошкодяться, а в тканині почнуть розмножуватися шкідливі бактерії.

3. Запасіться кількома додатковими парами взуття на випадок того, що до вас додому прийдуть гості. Не треба давати їм свої капці, пам'ятайте, що одна пара взуття розрахована на одну людину.

Для забезпечення комфорту та безпеки ніг важливо регулярно прати домашні капці. Ідеально робити це один раз на 1-2 тижні. Це допоможе уникнути забруднень що в’їлися у тканину, слідів запотівання ноги, скупчення пилу та шерсті тварин на поверхні.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024