В компании решили собрать все ссылки на онлайн-сервисы оплаты, чтобы облегчить клиентам поиск необходимой страницы в интернете: В ГНС напомнили, сколько сейчас длится выездная налоговая проверка Украинцам объяснили, может ли работодатель уволить из-за переезда или выезда за границу Ждать ли резких скачков курса: сколько будет стоить доллар до конца апреля На Киевщине произошло возгорание авто ПриватБанк анонсировал скидки на оплату коммуналки: можно сєкономить до 300 гривен Украина снова берет аварийную помощь электричеством из Европы, есть ограничения на Харьковщине и в Кривом Роге - Минэнерго Сразу на 25 гривен: в Украине резко изменились цены на яйца и подсолнечное масло Вплоть до заморозков: синоптики прогнозируют серьезное похолодание в Украине, когда ждать Доллар обновил исторический рекорд в Украине
Главная » Статьи » 2020 » Апрель » 16 »

Як правильно вибирати ліжко?

16.04.2020 в 14:19 просмотров: 981 комментариев: 0 Статьи
Для того, щоб зробити спальню максимально зручним і комфортним приміщенням, слід відповідально підходити не тільки до вибору оздоблювальних матеріалів. Ще один важливий атрибут - це ліжко. Але оскільки асортимент доступних моделей досить великий, швидко вибрати двоспальне ліжко у Львові може бути не так просто. Для того, щоб спростити цей процес, слід звернути увагу на кілька основних параметрів.

Конструкційні особливості

Так, всі сучасні ліжка розділені по типу конструкції на наступні категорії:
  • Навісні.
  • Опорні.
Опорні моделі оснащені декількома панелями, а також двома спинками. Навісні ліжка оснащені однією або ж двома спинками. Що ж стосується опори, то вона представлена у вигляді коліщаток, подіуму, а також ніжок.

Матеріали для каркаса

Для виготовлення каркаса ліжка можуть бути використані такі матеріали:
  • Деревина. Каркаси з такої сировини відрізняються міцністю, надійністю та екологічністю.
  • Метал. Каркаси з металу відрізняються тривалим терміном використання, а також надійністю і міцністю.
  • Плетений каркас.
  • Каркаси з МДФ або ж ДСП. Цей варіант менш привабливий, оскільки служить менший термін, ніж інші.
Як правильно вибирати ліжко?

Габарити ліжка

Стосовно розміру ліжок, сьогодні на продаж надходять наступні моделі:
  • Двоспальні моделі.
  • Односпальні.
  • Євро-ліжка.
Щоб вибрати ліжко необхідного розміру, слід орієнтуватися на те, вибирається воно для однієї людини або ж для пари.

Особливості спинки

Вибираючи модель ліжка, слід звернути увагу на кілька значущих аспектів:
  • Ті ліжка, які не оснащені спинкою, будуть менш комфортними для використання.
  • Якщо у головах будуть розташовуватися м'які вставки, то ніяких проблем під час використання не буде. Такі ліжка більш безпечні за звичайні.
  • Ліжка зі спинкою - це відмінний варіант. Але потрібно враховувати, що при кованих спинках слід додатково купувати і подушки.

Оформлення

Вибираючи ліжко, слід звертати увагу на те, в якому саме стилі оформлена спальня. Наприклад, ліжка на спеціально підготовленій платформі підійдуть для тих спалень, які оформлені в стилі мінімалізм.

Для класичного інтер'єру більше підійдуть ті ліжка, каркас для яких вироблений з деревини або ж бамбука. Металеві конструкції підійдуть для стилю хай-тек, а м'які – для модерну.

Щоб вибрати ліжко, яке повністю відповідає потребам, слід брати до уваги всі аспекти. Додатково слід враховувати і особисті фінансові можливості.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024