Главная » Техно » 2022 » Ноябрь » 29 »

Які нові авто купували українці у жовтні 2022

29.11.2022 в 09:01 просмотров: 785 комментариев: 0 Техно
Обираючи авто, як нове, так і б/в, важливо сформувати основні критерії, на які варто звернути увагу при купівлі. Більшість водіїв на перше місце ставить безпеку та комфорт. При купівля важливо заздалегідь визначитись з цільовим призначенням авто – його класом. При цьому враховується якість дорожнього покриття та активність експлуатації авто, для користування всієї сім’ї чи виключно для вирішення робочих моментів буде використовуватись. Важливо визначитися і з тим, нове це буде авто чи б/в.

Оптимально зупинитись на першому варіанті, але кожен відштовхується від своїх фінансових можливостей, оскільки вживане авто буде коштувати дешевше, хоча в подальшому витрати на його утримання можуть бути значними. Ті, хто купують нове авто, зазвичай отримують більше переваг, оскільки поломки практично не зустрічаються, а якщо такі ситуації й трапляються, то в більшості випадків їх можна ліквідувати по гарантії.
Які нові авто купували українці у жовтні 2022

Популярні нові авто: топ за жовтень 2022

Не важливо, нове чи б/в авто буде куплене, його потрібно буде доповнити необхідними аксесуарами. Якісні товари з цього сегменту можна обрати в магазині https://shopforcars.in.ua/ua/podarochnye-nabory-dlya-avtomobilista/.

Ті, хто віддавали перевагу новим транспортним засобам у жовтні 2022, частіше всього звертали увагу на такі моделі.
 
  • Toyota RAV-4. Авто представлене трьома комплектаціями. Всі три варіанти мають високий рівень безпеки – передбачена можливість фіксації дитячих сидінь, «дитячий» замок, іммобілайзер, індикація непристебнутих пасків безпеки. В останніх двох комплектаціях також передбачені задні датчики паркування. Не має системи пошуку «сліпих» зон та системи попередження про поперечний рух транспорту за авто.
  • Mercedes-Benz GLE-Classe. Авто виготовляють з 2015 року. Головною перевагою такого транспортного засобу є те, що в ньому одночасно поєднані характеристики звичайного легкового авто та універсалу, мінівену та позашляховика. Відноситься до транспортних засобів багатоцільового застосування.
  • Volvo XC90. Позашляховик-кросовер, який виробляє відома шведська компанія. Перше покоління авто було запропоноване на автовиставці в Детройті ще в 2002 році. Авто другого покоління запропоноване в 2014 році. Отримано дві премії «Кращий Північноамериканський позашляховик» та «Краще авто в своєму класі».
  • Honda CR-V. Кросовер, який вирізняється компактними розмірами, Перше покоління авто випущено ще в 1995 році. Абревіатура назви розшифровується, як «авто компактних розмірів для відпочинку». Ідеальний варіант для їзди по легкому бездоріжжю. Має стильний зовнішній вигляд, а як для тих характеристик, які в ньому передбачені, то й прийнятну цінову політику. Авто представлене 5 комплектаціями.
  • Land Rover Defender. Найбільш відомі комплектації авто: SE 110, X-Dynamic SЕ 1, XS Edition 110. Позашляховик, об’єм багажника – 2380 л. Салон розрахований на 5 місць. Довжина та висота транспортного засобу складає відповідно 4758 на 1967 мм. Середній показник витрат пального – 9 л/100 км. В залежності від комплектації об’єм двигуна може складати 2996 см.куб. або 1997 см.куб. Потужність двигуна складає 300 к.с. Авто з повним приводом. Паливний бак має об’єм 90 л. 
  • Hyundai Tucson. Має характеристики позашляховика та ідеально підходить для щоденної експлуатації. Передбачена велика потужність для активного керування транспортним засобом. Головні переваги авто – практичність та функціональність. З зовнішнього вигляду складається враження спортивного стилю та масивності. В авто передбачений постійно ввімкнений повний привід. Інтер’єр салону відрізняється функціональністю. Салон просторий, в ньому комфортно перебувати. Зручна та зрозуміла індикація датчиків, сучасна панель управління. Задній ряд сидінь можна компактно скласти.
  • Toyota Yaris Cross. Компактне та комфортне авто (як для водія, так і для пасажирів). Для підвищеного рівня безпеки передбачена система попередження зіткнень, інтелектуальний круїз-контроль. Передбачена можливість перемикання на використання з бензинової енергії на електричну. Для контролю мікроклімату в салоні є система дистанційного керування. Також підключені і служби MYT.
  • Toyota Camry. Авто запропоноване 4 комплектаціями. Форма транспортного засобу – без гострий кутів та ліній. В інтер’єрі, як і в екстер’єрі присутні елементи спортивного стилю. Виробник поставив зручність користування авто та комфорт водія та пасажирів на перше місце. Для цього передбачений гарний та комфортний салон, система клімат-контролю, м’яка підвіска, високий рівень шумоізоляції. В цьому авто в останньому покоління передбачено багато технологічних новинок. В 2018 році виробником запропоноване 8 покоління транспортного засобу.
  • Volvo XC60. Така модель Вольво відрізняється від інших варіантів більш енергійними рисами та експресивними формами. Авто має спортивні характеристики. Висота транспортного засобу – 1,7 м, довжина – 4,6 м. В авто одночасно поєднуються риси надійності та хорошого сучасного стилю. 3-секційні задні сидіння можна легко скласти. Головною перевагою цього авто є те, що навіть базова комплектація обладнана всіма системами безпеки. Передбачена система, яка слідкує за оптимальною відстанню між авто, які знаходяться поруч, система, яка моніторить «мертві зони», програма для контролю та стабілізації тяги. Є також камери заднього виду, які зроблять процес пакування більш зручним та безпечним.
  • Audi A4. Серед головних переваг авто, які притаманні для всіх комплектацій, варто виділити: привабливий дизайн, хорошу шумоізоляцію, високий рівень безпеки, потужний та надійний двигун. Є місткий багажник, хороша якість збирання. Авто відрізняється компактними розмірами та прийшло на заміну Ауді 80, яку почали виготовляти ще в 1972 році. Розраховане на 5 місць, представлене в комплектації седан та універсал.
Всього за жовтень 2022 року було офіційно зареєстровано в Україні близько 3 тис. нових легкових транспортних засобів. Зі вказаних моделей перші три моделі були зареєстровані в кількості, відповідно, 85 шт., 55 шт., 45 шт. Показник продаж, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, значно менший – майже у 2,5 рази.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024