Главная » LifeStyle » 2018 » Май » 14 »

Костянтин Єфименко – «четверта революція не за горами!»

14.05.2018 в 11:47 просмотров: 937 комментариев: 0 LifeStyle
На сьогодні можна сміливо заявити, що нині дійсно епоха шалених змін. Нові штучні інтелекти, розумні гаджети, роботи, мандрівки на інші планети й т. д. Все це вже можна назвати повсякденністю. Ми рухаємось вперед неймовірно велетенськими кроками! Прогрес, новинки, інновації вже зовсім поруч. І з кожним днем їх все більше і більше. Все це, у свою чергу, дуже змінює наше життя. Тут не посперечаєшся. Сьогодні ми поговоримо про те, що ж говорить Костянтин Єфименко, який являється головою фармацевтичної компанії «Біофарма».
Костянтин Єфименко – «четверта революція не за горами!»
Чим саме займається Костянтин Єфименко? Саме я людина може дуже детально та зрозуміло для кожного з нас розказати про найрізноманітніші наукові успіхи в різних областях. Більш детально можна почитати на порталі.

Нині, без допомоги будь-якої людської праці, можна реалізувати безліч всього. Яким саме чином? Для вирішення багатьох питань існують спеціальні роботи! Чи могли ми мріяти про таке ще з десяток років тому? А сьогодні це більш ніж реально!

Саме це і можна назвати четвертою хвилею промислової революції. І побачити її можна без будь-яких суперздібностей. Погляньте тільки на те, як автоматизувались технології виробництва! Втручання людини вже не потрібні! Саморегульована система здатна працювати якісно, чітко, швидко і без збоїв. Особливо е можна побачити за кордоном.

Як стверджує Костянтин Єфименко, Україна зараз знаходиться десь посеред другою та третьою революцією в промисловості. Перша промислова революція була в будівництві залізниць, появою двигуна. В результаті, це привело до значної механізації в виробництві. Друга – е поява масового виробництва, яке стало можливим завдяки тому, що електрика стала розповсюдженою, а також винайшли конвеєр. Між іншим, в області цукроваріння наша країна колись була першою.
Костянтин Єфименко – «четверта революція не за горами!»
Третя – це перехід до автоматизації на виробництві. Активно почали розвиватись напівпровідники, комп'ютери, інтернет. Як можна побачити, навіть не напружуючись, наша держава нині знаходиться саме на цій стадії. Більш розвинені країни вже перейшли на четверту, а ми, на жаль, ще поки тут. Але потрібно бути оптимістом, і завжди надіятись на краще.

Костянтин Єфименко зауважив, що зараз близько 20 % населення по всій планеті знаходяться в очікуванні саме другої стадії. Це обумовлено тим фактором, що майже 1,5 млрд осіб досі не мають вільного доступу до електрифікації. Велика кількість населення все ще не має інтернету. Тому, в нас є всі шанси пробратись вперед!
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024