Главная » Статьи » 2020 » Июль » 10 »

Онлайн-конференції для вчителів від порталу «На Урок»

10.07.2020 в 15:21 просмотров: 710 комментариев: 0 Статьи
Зараз в кожній професійній області проводиться безліч конференцій. Медицина, транспорт і логістика, розробка сайтів, практична психологія - фахівці будь-який сфери потребують розвитку.

Звичайно, є безліч інших способів, щоб рости як професіонал. Однак в рамках таких зустрічей учасники отримують особливі ресурси для вдосконалення і закріплення в своїй діяльності.

Але для того щоб отримати максимум користі, а також заощадити чимало часу, можна відвідувати онлайн конференції за сприянням всеукраїнського навчального порталу «На Урок». І такий варіант привабливий для вчителів і викладачів.
Онлайн-конференції для вчителів від порталу «На Урок»

У чому ж користь таких заходів?

Онлайн-конфекренції можуть принести багато користі. Приведемо основні плюси.
  • Знання. Багато міркують так: «Навіщо кудись їхати, платити гроші за участь, якщо будь-яку інформацію можна знайти в численних доступних джерелах (книгах, інтернеті і т.д.)?». Відповідь проста. Нерідко буває - чим вужча тема або питання, які для вас актуальні, тим складніше знайти по ним потрібні відомості. На інтернет-конференціях від naurok.com.ua же - велика концентрація фахівців даної галузі, загальновизнані професіонали з величезним практичним досвідом. У них кожен викладач зможе отримати розгорнуті відповіді на всі поставлені запитання, взяти участь в унікальних майстер-класах і т.д.
  • Самопрезентація. Не варто втрачати хорошу можливість заявити про себе як про професіонала. Тим більше, якщо викладачеві є чим поділитися з колегами. Та й прокачати навички спікера теж не буде зайвим.
  • Натхнення. На подібних заходах є чимало доповідачів, чиї виступи спонукають викладача на досить цікаві думки. Згодом вони обернуться свіжими ідеями, які дозволять використовувати в роботі нові методи, принципи, технології.
  • Знайомства. Зайве говорити, що взаємодія з високого рівня професіоналами в галузі освіти сприяє зростанню як фахівця і як особистості. До того ж, завдяки новим контактам, перед учасниками часто відкриваються нові можливості (участь в цікавих проектах, пропозиції про роботу і т.п.).
В рамках будь-якого заходу подібної спрямованості, будь то конференція з логістики, маркетингу, з проблем охорони навколишнього середовища та ін., Учасник завжди зможе отримати цінний досвід і новий поштовх до розвитку.
 
Онлайн-конференції для вчителів від порталу «На Урок»

Особливості інтернет-конференції для вчителів від порталу «На Урок»

Всі ті викладачі і вчителі, які віддають перевагу інтернет-конференціям, можуть розраховувати на отримання наступних переваг:
  • Можливість кілька разів переглядати виступи, а також розбирати ті аспекти, які незрозумілі.
  • Можливість постійного спілкування з тими людьми, у яких схожі думки.
  • Можливість висловлення власних думок, а також ідей. Це дуже важливо, оскільки у деяких людей дійсно цікаві, а також корисні ідеї.
Таким чином, віддаючи перевагу організованим порталом «На Урок» навчальним відеоконференціям, можна отримати масу користі. При цьому важливо правильно вибирати напрямок і сервіс, щоб отримати максимальну вигоду.

 
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024