Главная » Статьи » 2022 » Июль » 21 »

Переваги використання натуральних ефірних олій

21.07.2022 в 16:30 просмотров: 738 комментариев: 0 Статьи
Ефірні олії здавна користуються значною популярністю. Зумовлено це тим, що вони мають унікальні властивості, завдяки яким можна позитивно вплинути на стан здоров’я, зовнішність та навіть настрій. Найкращі результати дає саме натуральна ефірна олія, яка не має жодних домішок або ароматизаторів. Вона несе найбільше користі рослин, з яких виготовлена.                                    

Основні переваги натуральних ефірних олій

Дані вироби цінують завдяки великій кількості позитивних властивостей. Серед них варто виділити наступні:
  1. Противірусний, бактерицидний вплив. До складу деяких олій входять спирти, феноли та інші компоненти. Вони провокують швидке знищення бактерій та вірусів. Подібними властивостями володіють олії кедра, сосни або ялинки.
  2. Антиоксидантна дія. Така хімічна властивість є у багатьох натуральних ефірних олій. У процесі дослідження було встановлено, що таку якість мають олії рожевого дерева, троянди або миррі.
  3. Стимулювання імунітету. Наприклад, масла ялівцю або сосни надають позитивний вплив на імунну систему, зміцнюючи її.
  4. Позитивний вплив на кровообіг. Тут важливо правильно поєднувати олії та аромати.
Завдяки цим перевагам ефірні олії без домішок нерідко їх застосовують у сфері косметології, а також у народній медицині.
Переваги використання натуральних ефірних олій

Особливості вибору натуральних ефірних олій

Оскільки асортимент таких виробів досить великий, до вибору на сайті https://aromafields.com.ua/ слід підходити відповідально. Щоб спростити процес, варто враховувати кілька правил:
  1. Перед придбанням слід вивчити інформацію, яка вказана на етикетці чи в описі товару, якщо йдеться про придбання в інтернет-магазині. Там обов’язково повинні бути вказані компанія-виробник, властивості, рекомендації для застосування та дози,  а також інша корисна інформація. Все це дозволить зорієнтуватися, щоб зробити правильний вибір.
  2. Склянка, яка використовується для зберігання ефірних олій, повинна бути виготовлена із затемненого скла. Все тому, що сонячне проміння негативно впливає на стан олій. Це дуже важливо враховувати при зберіганні, тримайте склянки подалі від сонячних променів.
  3. Обов'язково слід вивчати склад. Частина виробів включає не лише саму ефірну олію, а ще й екстракти інших рослин, ароматизатори та інше. Тут дуже важливо дивитися на відсоткове відношення кожного компонента.
Перед використанням слід вивчити інструкцію. У ній прописано, що деякі види олій не варто використовувати у чистому вигляді. Все тому, що концентровані склади можуть спровокувати виникнення алергічної реакції або подразнення на шкірі. Тому тут слід бути обережним, тільки тоді ефірні олії зможуть принести користь.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024