Главная » Статьи » 2018 » Июль » 21 »

Потерпілі, які отримали максимальне відшкодування шкоди

21.07.2018 в 10:01 просмотров: 886 комментариев: 0 Статьи
ТОВ Юридичній компанії «Відшкодування» стало відомо, що 09 серпня 2015 року, у Румунії мала місце дорожньо-транспортна пригода, яка відбулася за участю автобуса з болгарським реєстраційним номером, який перевозив 50 українських громадян з міста Луцьк (Україна) та Рівне (Україна) до курортного комплексу «Сонячний берег» (Болгарія). Внаслідок ДТП 2 громадян померло на місці, ще 48 пасажирів отримали тяжкі тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні у Бухарест.

Дізнавшись про цю трагедію ТОВ «ЮК «Відшкодування» вирішила допомогти усім потерпілим та їх сім’ям отримати страхове відшкодування. Оскільки цивільно-правова відповідальність власника автобуса була застрахована у ЗАТ «ОЗК – Застраховане» (м. Софія, Болгарія), то кожному потерпілому належить страхове відшкодування.

Уклавши договір з ЮК «Відшкодування» потерпілі були здивовані, що не потрібно платити одразу за надані юридичні послуги та судові процеси. Оскільки у договорі передбачено, що оплата здійснюється тільки після відшкодування страхової виплати потерпілим.

Юристи ТОВ ЮК «Відшкодування» займаються цією справою, спілкується з юристами страхової компанії, надсилають документи та контролюють процес роботи. На жаль, більшість страховий компанії не зацікавлені у виплаті страхового відшкодування та відмовляють потерпілим, адже користі від втрати коштів у них немає. У такому випадку, ТОВ ЮК «Відшкодування» звернулась до суду з позовом проти страхової компанії.


Після чого, страхова компанія ЗАТ «ОЗК – Застраховане» прийняла рішення про виплату страхового відшкодування потерпілим. Близько року п’ятеро потерпілих отримали відшкодування моральної та матеріальної шкоди у розмірі 40 000,00 Євро на кожного. У кінці 2017 року ще четверо отримали таку ж суму. Ми розуміємо, що ці кошти не допоможуть забути втрати близьких людей, біль яку пережили потерпілі та їх сім’ї. Однак, це страхове відшкодування дасть можливість реабілітуватись потерпілим, які зазнали тяжких тілесних ушкоджень у ДТП. Також батькам, дітям які втратили годувальника та які понесли витрати на поховання. На даний час страхова компанія здійснює розгляд наступних справ та готує наказ, щодо виплати страхового відшкодування усім потерпілим у цій ДТП.
ТОВ «ЮК «Відшкодування»
Ще одним максимальним відшкодуванням є справа, яку «ЮК «Відшкодування» отримала у 2017 році, де сума вимоги була максимальна - 200 000,00 грн. На протязі шести місяців юристи боролися зі страховою компанією «Омега» (м. Київ, Україна), але отримали відмову. Ця відмова суперечила всім нормам законодавства. Тоді, юристи «ЮК «Відшкодування» написали скаргу до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. У скарзі вказали, що страхова компанія «Омега» відмовляє неправомірно та вказали суму вимоги по справі. Близько місяць потерпілі отримали повне відшкодування шкоди у розмірі 200 000,00 грн. та пеню у розмірі 27 172,61 грн.

Також, нещодавно «ЮК «Відшкодування» зіштовхнулась зі справою де максимально швидко була проведена виплата страхового відшкодування. У січні 2018 року подали заяву про виплату страхового відшкодування, а через 12 днів вже була проведена виплата у розмірі 100 000,00 грн.

Можемо дійти висновку, що норми закону допомагають подолати колізію, яка виникає у питаннях виконання грошового зобов’язання. Пам’ятайте, що у житті бувають різні випадки, але якщо вони страхові - Ви маєте повне право отримати виплату, без затримок і відмов.


Це лише кілька з багатьох випадків, про які хочеться розповісти. Досвід підказує, що звертаючись самостійно до страхової компанії, можливо Ви й зможете добитися певних відшкодувань, проте, якщо говорити про максимальні належні відшкодування, то очевидно потрібен досвід фахівців у цій сфері. ДТП це явище не буденне, тому наврядчи хтось, хто зіткнувся і цією бідою, поставить мету набути доброго юридичного досвіду в цій галузі. Бо рідко коли така біда торкається родини двіччі. А вчитися на своїй справі, яка сталася раз в житті – може дуже дорого коштувати!

Отже, якщо Вашу родину торкнулася ця біда, наші юристи готові будуть встати на Ваш захист та подати найкращу в цій галузі юридичну допомогу. Ми завжди готові Вас почути та допомогти.

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024