Главная » Статьи » 2021 » Октябрь » 5 »

Правильна сукня для кожної фігури

05.10.2021 в 16:47 просмотров: 999 комментариев: 0 Статьи
Скільки разів вам потрібно приміряти сукню, бо не кожен фасон вам підходить? Ознайомтеся з цими порадами для того, що зрозуміти, які моделі вам пасують.

Правильна сукня для кожної фігури
 

Правила вибору гарної сукні

Плаття жіночі дуже різноманітні. Як обрати свій ідеальний варіант? Зверніть увагу на особливості вашої фігури, щоб вибрати гарний одяг:
 
  • широкі стегна – сукня А-силуету буде гарним вибором для тих, хто має широкі стегна. Ця модель підкреслює талію та прикриває стегна. Також зверніть увагу на одяг з асиметричним кроєм, обирайте та об’ємні спідниці до колін. Ваші кольори – це синій, фіолетовий, сірий, червоний та чорний. Уникайте занадто довгих спідниць та суконь великого розміру, що приховують форми тіла.
  • невисока і мініатюрна фігура – вибирайте прямі сукні до колін, вони візуально видовжують фігуру. Сукні з розкльошуваними міні-спідницями та високою талією роблять тіло більш струнким. V-подібний виріз візуально подовжить шию. Також гарним вибором буде довге плаття з поясом на талії. Обирайте вертикальні лінії та однотонні моделі. Але уникайте суконь з великими принтами, оскільки вони візуально зменшують фігуру.
  • широкі плечі – найкращим вибором буде сукня середньої довжини з рюшами, щоб надати додаткового об’єму. Легкі однотонні або вишиті тканини додадуть фігурі легкості. Обирайте світлі кольори, але уникайте вертикальних ліній та суконь-бюстьє. Вони роблять плечі ще більшими візуально.
  • вузька талія – сукні з аплікаціями та паєтками вигідно підкреслять лінії вашої фігури. Шкіряні та трикотажні вироби також гарно виглядають на жінках з вузькою талією. Але уникайте великих розмірів, які закривають лінії фігури.
  • живіт, що виступає – для такої фігури потрібно робити акцент на верхній частині тулуба. Обирайте сукню А-силуету та V-подібний виріз. Не купуйте смугасті моделі, що роблять акцент на середній третині тіла та стегнах. Уникайте обтислих суконь та віддайте перевагу прямим та широким фасонам.
  • короткі ноги – чим коротша спідниця сукні, тим довшими здаватимуться ноги. Сукні та одяг із завищеною талією будуть гармонізувати усі частини тіла. Спідниці довжиною трохи нижче коліна будуть візуально вкорочувати ноги, тому уникайте одягу з такою довжиною.
Інтернет-магазин Діа Діа підготував велику колекцію сучасних моделей для будь-якого типу фігури. Заходьте на сайт магазину та обирайте свій варіант сукні. Доставлення товару здійснюється по всій Україні.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024