Главная » Статьи » 2023 » Октябрь » 23 »

Чашка з брендуванням у подарунок: де замовити та що врахувати перед купівлею

23.10.2023 в 01:22 просмотров: 476 комментариев: 0 Статьи

Чашка — один з самих популярних товарів для брендування серед компаній, які серйозно ставляться до свого іміджу та корпоративного стилю. Якщо ви прагнете подарувати не просто приємну річ, але і предмет, який буде користуватися популярністю та стане улюбленим, оберіть варіанти з унікальним дизайном. Такі продукти важливі для маркетингової стратегії, оскільки вони не лише корисні для клієнта, але й нагадують про компанію та її продукти чи послуги, сприяючи впізнаваності бренду і виділенню серед конкурентів. Сьогодні замовити чашку з унікальним написом чи малюнком можна на https://www.asapservice.com.ua/catalogue/posud/chashki/ оптом великою партією або невеликим тиражем.

Чому варто дарувати саме чашки

У офісі вони стали необхідними для:

  • співробітників;
  • клієнтів;
  • партнерів;
  • гостей.

Інформація на них завжди у полі зору і залишається в пам'яті відвідувачів протягом тривалого часу. Якщо вам потрібно заохотити клієнтів сувенірами, найкращим варіантом є керамічні чашки з логотипом. Але щоб кружки із зображенням стали відображенням вашого корпоративного стилю та смаку, вибирайте якісну продукцію, виготовлену професіоналами з використанням сучасного обладнання. Наприклад, компанія Asap Service - одна з найкращих в Україні.

Чому варто співпрацювати з Asap Service

Корпоративні керамічні чашки від Asap Service створюються за індивідуальним замовленням. Ці чашки користуються популярністю завдяки невеликій собівартості та швидкому виробництву. Вони виходять якісними, адже професіонали контролюють якість кожного виробу.  Ще одна гарна новина у тому, що послуги вартують недорого. Це не вдарить по вашому бюджету й ви зможете отримати те, що захочете. Це не тільки чашки, але й кепки, футболки, брелоки й інше — асортимент рекламних товарів досить широкий. Також у вас буде можливість оформлення брендування з доставкою в інше місто.

Чашка з брендуванням у подарунок: де замовити та що врахувати перед ку

Отже, якщо ви бажаєте замовити чашку з унікальним друком, зв'яжіться з менеджерами компанії, щоб обговорити усі деталі. Відповідають вони дуже швидко, а стандартні замовлення виконують ще швидше. Тому ви точно зможете подарувати своїм колегам, партнерам, клієнтам і новим знайомим корисні сувеніри, які вони будуть охоче використовувати в повсякденному житті та на роботі.

Чашки можуть підняти настрій, розвеселити й нагадувати про те, що компанія піклується про своїх клієнтів та співробітників. Тому це точно гарний вибір — замовити таку рекламну брендовану продукцію.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024