Главная » Статьи » 2022 » Декабрь » 27 »

5 причин зробити ремонт балкона найближчим часом

27.12.2022 в 20:20 просмотров: 913 комментариев: 0 Статьи
Більшість квартир у своєму плануванні мають балкон чи лоджію. Та далеко не завжди ці приміщення знаходяться в належному стані. Іноді їх ремонт відкладається через нестачу коштів, але найчастіше люди просто не замислюються над тим, чому варто відремонтувати балкон якнайшвидше. Хоча насправді тому є вагомі причини, про які й піде мова далі.

Які переваги можна отримати після ремонту балкона

Не викликає сумнівів той факт, що відремонтований балкон має естетичний вигляд, на нього приємніше виходити, там можна створити додаткове приміщення для відпочинку і не лише. Проте це не єдина причина. Серед головних можна виділити наступні:
  1. Після ремонту балкона, навіть якщо він буде мінімальним, вдається утеплити квартиру в цілому. Завдяки цьому мікроклімат в ній стає більш комфортним. Вдається також зекономити на опаленні у зимовий період.
  2. При встановленні якісних металопластикових вікон на балконі можна швидко вирішити проблеми з пліснявою, підвищеною вологістю і т. п. А це дуже важливо для збереження здоров’я мешканців квартири.
  3. Відремонтоване балконне приміщення виявиться більш пристосованим для зберігання різноманітних речей – вони не будуть замерзати взимку та занадто сильно перегріватися влітку.
  4. Навіть після мінімального утеплення на балконі можна буде розміщувати кімнатні рослини, різноманітні саджанці у весняний період тощо. Крім того, значно швидше вдасться висушувати білизну.
  5. Провівши теплий ремонт, тобто виконавши повноцінне утеплення, балкон можна перетворити на частину основної кімнати, прибираючи чи стилізуючи двері та вікно. Це оптимальний варіант розширення житлової площі квартири.
І це далеко не всі причини, які існують. Але в будь-якому випадку відремонтований балкон буде значно зручнішим та кориснішим для експлуатації, ніж простір без ремонту.
5 причин зробити ремонт балкона найближчим часом

Варіанти ремонту балкона

Якщо людину зупиняє той факт, що подібні роботи коштують значних грошей, їй варто звернути увагу на таку послугу, як «холодний» ремонт. Він передбачає заміну склопакета з можливістю вибору бюджетних віконних конструкцій, оформлення стін та інших поверхонь, виготовлення сушарок за необхідності тощо. При виконанні такого ремонту балкона ціна виявиться доволі лояльною. Вона точно не вдарить по сімейному бюджету, але натомість власники квартири отримають багато переваг, про які вже йшла мова вище.

Якщо ж ваш гаманець дозволяє, – можна виконати «теплий» ремонт. При цьому буде проведено утеплення не лише стін, але й підлоги, парапету. Склопакет також буде встановлено відповідний. В результаті балкон перетвориться на повноцінне житлове приміщення, де можна навіть працювати, відпочивати, спати. Такі роботи обходяться дорожче, але результат того вартий.

Замовити професійний ремонт балкона чи лоджії із встановленням високоякісних склопакетів пропонує компанія «Стандарт Вікна». Майстри самостійно виконують всі необхідні заміри, після чого пропонують оптимальні варіанти робіт. Готовий результат вдасться отримати у стислі терміни.

 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024