Главная » LifeStyle » 2018 » Сентябрь » 8 »

Чоловічки чи повзунки та лелі? Що обрати для новонародженого малюка?

08.09.2018 в 20:34 просмотров: 1299 комментариев: 0 LifeStyle
Коли наближається дата пологів, кожна матуся починає збирати сумки в пологовий будинок зі всім необхідним для дитинки й для себе, думає, де ж можна знайти якісний дитячий одяг недорого, і взагалі, який саме обрати. Адже бабусі й подруги, в яких дітки вже ходять до школи, радять обов’язково придбати лелі чи так звані розпашонки разом із повзунками, а матусі, які недавно народили, агітують за чоловічки та боді. Що ж обрати? Звісно, вибір за вами, а в цій статті просто пропонуємо детальніше ознайомитись з цими елементами одягу, дізнатись про їхні переваги та недоліки, аби згодом вибрати щось конкретне.

Перевірена класика: лелі й повзунки

З розпашонками, мабуть, знайомі усі. Це своєрідні широкі вільні кофтинки на довгий рукав, які зазвичай не мають якихось застібок, ґудзиків, інколи – лиш зав’язки. А повзунки – це дитячі штани із закритими ніжками, якщо порівнювати: нібито широкі колготки або ж просо штани із вільними шкарпетками. Вони бувають двох видів: на гумці звичайні та високі на лямках.
Чоловічки чи повзунки та лелі? Що обрати для новонародженого малюка?
У чому їхня перевага? Мами, які купляли для своїх карапузів саме цей одяг, кажуть, що він зручний у користуванні, бо можна легко змінити підгузок: для цього не потрібно повністю роздягати дитину, достатньо лише зняти повзунки. Також ці матусі кажуть, що коли дитина починає повзати, чудовим варіантом є високі повзунки на лямках та кофтинки чи розпашонки. Ну і ще одним плюсом вважають те, що часто навіть в найдешевших моделях усі шви є зовні, а це важливо для комфорту та безпеки новонародженого малюка.

А матусі, які спробували так одягати свою дитину, але згодом зупинили свій вибір на чоловічках, розказують, що такий набір не зручний, бо верх постійно перекручується, оголюючи спинку немовляти.

Мегапопулярні чоловічки та боді

Якщо ж подивитись на асортимент сучасних дитячих магазинів, то відразу стає зрозуміло, що обирає більшість сучасних батьків. Адже попит породжує пропозицію. А чоловічки та боді є всюди: ви можете купити дитячий одяг в інтернет магазині, у звичайних дитячих магазинах на ринку. У чому ж їхня особливість?

Боді – це своєрідна подовжена футболка, майка чи кофтинка, яка застібається між ніжками. Тому ви можете бути впевненими, що спинка маляти завжди в теплі й одяг ніколи не буде перекручуватися, оголюючи дитя. До того ж, вони не є такими широкими та вільними, як лелі, тому краще підходять в якості натільного одягу. Більшість боді потрібно одягати через голову. Для щойно-мами інколи це не завжди незручно, але це не проблема, бо є й чимало варіантів боді, які повністю розстібаються, тому їх можна легко вдягнути без зайвих хвилювань.
Чоловічки чи повзунки та лелі? Що обрати для новонародженого малюка?
А чоловічки – це своєрідні домашні дитячі комбінезони, які заміняють відразу і штани, і кофту. Вони можуть мати різні застібки (зазвичай це кнопки, рідше – замочки та ґудзики). Для новонароджених малят є дуже багато варіантів чоловічків, які повністю розстібаються по всій довжині, тому ви зможете легко переодягати малечу, міняти підгузок. А вже для старших діток можна вибрати чоловічки, які мають лиш 2-3 кнопки на плечі біля шиї та внизу між ніжками. Зазвичай, такий одяг передбачений для карапузиків до 2-х років, хоча все частіше можна знайти моделі й на більших діток. І навіть сьогодні є модними дорослі суцільні піжами, які також нагадують ці чоловічки.

Вибір цього зручного одягу надзвичайно великий: можна вибрати моделі з різних матеріалів для кожної пори року, із закритими ніжками та відкритими, із рукавчиками, в яких передбачені царапки й без них, зі швами назовні та традиційними, із різними застібками. Окрім того, в такому одязі малечі буде комфортно, і навіть під час активного повзання чоловічок не буде перекручуватись чи сповзати. Матусі називають лише один мінус такого одягу – якщо дитина вимаститься, то ви повністю переодягаєте малечу, а не лише верх чи низ. Але з іншого боку, чоловічок же відразу заміняє дві речі.

Аби бути впевненими у своєму виборі, ви можете купити одяг, який вам більше подобається, і один запасний іншого, аби все-таки самостійно переконатись в його доцільності. Ну і завжди можна обрати компроміс: наприклад, повзунки та боді. Вдалого вам вибору!
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024