Главная » Статьи » 2022 » Июль » 22 »

Які переваги для бізнесу надає платформа BAF

22.07.2022 в 16:30 просмотров: 834 комментариев: 0 Статьи
Неможливо вести свій бізнес, не звертаючись до високих технологій. Причому не має жодного значення, що саме це за сфера. Практично скрізь потрібно ведення обліку як зовнішнього, так і внутрішнього контролю. Готові програмні рішення або надто дорогі, або мають величезний функціонал, з якого компанія використовуватиме щось одне. У такій ситуації, коли готові рішення з тих чи інших причин не влаштовують, можна звернути свій погляд на платформу BAF. Чим вона зручніша за інших, розглянемо далі.

Що це таке

Платформа BAF (business automation framework) являє собою набір інструментів для створення власних прикладних рішень. Вони допоможуть зробити ведення бухгалтерського, фінансового, управлінського обліку набагато простішим, зрозумілішим, зручнішим. При цьому суворо дотримуватиметься чинне законодавство країни у цій сфері, що не дозволить допустити будь-яких порушень.

До основних плюсів даної платформи можна віднести: 
  • Доступна вартість. Ціна набагато нижча, ніж у іменитих та розрекламованих готових продуктів.
  • Конкурентоспроможний функціонал. Нехай платформа BAF і коштує дешевше, але тут є весь необхідний для повноцінної роботи функціонал, який можна налаштувати під конкретні потреби.
  • Можливість налаштування та оптимізації. Це, як було описано вище, не готовий універсальний продукт. Це платформа, що дозволяє кожному користувачеві налаштувати все під себе та свої потреби. Можна налаштувати модулі бухгалтерського та податкового обліку.
Які переваги для бізнесу надає платформа BAF

Система BAF може бути використана різними категоріями бізнесу, незалежно від масштабів їхньої діяльності та оборотів. Відомо, що малим підприємствам невигідно і недоцільно набувати систему з розширеним функціоналом, бо більшість інструментів не використовуватиметься. Для того, щоб кожен клієнт зміг підібрати для себе відповідну версію за набором опцій та вартості, випущено 3 версії:
  • Базова – для малих підприємств.
  • ПРОФ – з можливістю додаткового розширення.
  • ERP – для великих підприємств. 

Демо версія

Для тих, хто поки сумнівається, чи потрібна їм дійсно ця програма, доступна можливість замовлення версії демо BAS на сайті офіційного розробника. Вона не встановлюється на ПК, а надається у форматі веб-версії. Але цього достатньо для того, щоб зрозуміти, що це таке, як працює, які є можливості і наскільки вона підходить саме вам. Демо версія надається безкоштовно на обмежений термін. Після його закінчення за бажанням вже можна придбати основну версію, вибравши потрібний варіант.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024