Главная » Статьи » 2022 » Август » 28 »

Робінзон на хуторі: проміняти столицю на тернопільський загумінок і поширювати сільський вайб

28.08.2022 в 22:33 просмотров: 1083 комментариев: 0 Статьи

Анжеліка Кравець – це популярна людина, яка знімає відео та фото. Викладає їх під таким брендом, як «Робінзон на хуторі». Її дивиться досить багато людей. Все тому, що вона у цікавій формі розповідає про те, як їй мешкається у селі. Надалі Анжеліка планує створити інноваційне село в Україні. Якщо буде відслідковувати новини України, то точно не проґавите цю подію.

Як все починалося?

Перші кілька років вона прожила у Криму. Її мама – єврейка та татарка, а батько проживав у Тернопільській області. На певному життєвому етапі тато з матір'ю розійшлися. Анжеліка почала жити з батьком в одному із сіл. Через деякий час після того, як вона закінчила школу, її батько помер. Упродовж 16 років дівчина проживала у столиці. Тут вона навчалася, працювала, а також влаштовувала особисте життя. Але на певному етапі вона ухвалила рішення про те, щоб перебратися до села. Деякі зі знайомих не зрозуміли, чому вона ухвалила таке рішення. Насправді вона просто вирішила змінити своє життя повністю.

Коли інтерес до села зріс?

У той період, коли в країні пандемія, інтерес до села, а також до сільського життя істотно зріс. У цьому Анжеліка особисто переконалася. Адже саме у цей час знімки, історії та відео почали активно переглядати. Основна причина – це ретельний пошук самотності. Все тому, що саме у селищі можна було створити найкомфортніші умови. Адже можна було мінімізувати контакти із сторонніми людьми. У місті це зробити значно складніше.

Робінзон на хуторі: проміняти столицю на тернопільський загумінок і по

Комфортні умови проживання

Більшість передплатників, які активно переглядатимуть фотографії та відео Анжеліки, – це представники сильної статі. Зумовлено це тим, що у дівчини справді приваблива зовнішність. Щоб посилити ефект, Анжеліка поєднує як сільські будні, а й унікальні вишуканості.

Навіщо призначене відео?

Спочатку дівчина не демонструвала, як саме вона працює на городі, виконує певні заходи біля будинку. Але на певному етапі дівчина зрозуміла, що багато хто вважає, що у селі всі відпочивають. Насправді у селі необхідно працювати. Анжеліка виконує не лише роботи біля будинку, на городі, а й знімає відео. Додатково дівчина займається багатьма іншими видами робіт. Наприклад, Анжеліка в'яже, виконує малярські роботи. Періодично Анжеліка проходить навчання, прослуховує уроки у форматі відео та аудіо.

Додатково дівчина активно займається спортом, робить йогу, виконує безліч супутніх заходів. Все це приносить їй задоволення.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024