Главная » LifeStyle » 2023 » Март » 2 »

В марте Землю накроет мощная и затяжная магнитная буря: названы опасные даты

02.03.2023 в 10:46 просмотров: 1389 комментариев: 0 LifeStyle

Буря на протяжении нескольких дней будет разной интенсивности.

Уберезні Землю накриє кілька магнітних бур різної інтенсивності. Найпотужніша з них очікується у другій половині місяця. Вона триватиме упродовж трьох днів.

Читайте также: Незадолго до праздника Пурим Управление древностей Израиля объявило о редкой находке – в национальном парке Тель-Лахиш был случайно найден осколок глиняной посуды, на котором арамейским шрифтом выгравирована надпись с упоминанием персидского царя Дария I, отца Ксеркса I и деда Артаксеркса I (с которыми в разных источниках отождествляют библейского царя Ахашвероша, одного из героев "Мегилат Эстер"). Подробнее: В Тель-Лахише найден осколок с именем персидского царя Дария

Про це повідомили на сайті Meteoagent, який складає онлайн-прогноз за допомогою інформації із супутникових систем NOAA, TESIS та наукових міжнародних метеорологічних лабораторій у всьому світі.

Так, затяжна магнітна буря очікується 19, 20 та 21 березня. Найбільше вона проявиться в перший день, тому що інтенсивність буде 5 балів, що говорить про те, що буря буде досить потужною. 20 березня інтенсивність бурі зменшиться до 4 балів. На третій день, 21 березня, також залишатиметься на рівні 4 бали.

Для довідки: магнітна буря – це обурення геомагнітного поля Землі тривалістю від кількох годин до кількох діб. Буря може позначатися на поведінці тварин і навіть виводити з ладу техніку. Крім того, метеозалежні люди цими днями можуть відчувати погіршення самопочуття.

Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024