Главная » LifeStyle » 2019 » Март » 4 »

Art Present - сервіс підбору індивідуальних подарунків

04.03.2019 в 20:58 просмотров: 1787 комментариев: 0 LifeStyle
Люди завжди мають потребу в подарунках, навіть для самих себе. Маленькі дрібнички можуть бути винагородою за вдалу ідею, що піде в «плюси» для фірми, але начальство не здогадалось подякувати, за не пропущену ранкову пробіжку; чи, скажімо, з нагоди першого снігу…

А що вже казати про більш вагомі причини: родинні та корпоративні свята, знакові події, загальнодержавні урочистості…

І ось коли треба зробити комусь подарунок, але немає часу на його пошуки, та й голова пухне від думки «що подарувати?», на допомогу приходить прецікавий сервіс підбору подарунків «ArtPresent». Він має влучний девіз: «мистецтво дарувати».
Art Present - сервіс підбору індивідуальних подарунків
Це проект, зініційований молодими і креативними людьми та полягає він в наступному.

Заходите на сайт такого приємно-фіолетового кольору (лікарі кажуть — він заспокоює нерви) і заповнюєте форму з чотирьох послідовних запитань. Менеджери тут, видно, гарні психологи, бо відразу ж цікавляться типом темпераменту отримувача подарунків. А це, до речі, дуже важливо: вподобання інтроверта і екстраверта відрізняються кардинально!

Потім запитують про стать-вік, рід занять чи галузь навчання, вподобання, хобі (декілька варіантів), мрії чи бажання і підбирають за вас подарунок! (Ну, і ціновий діапазон уточнюють, звичайно, бо куди ж подінешся від життєвих реалій…)

Причому працівники не просто стандартно запаковують куплений десь товар, а надсилають все у спеціальних подарункових коробках. Особистісний душевний підхід до клієнта відчувається, наприклад, у іменних солодощах чи жартівливих записках-вітаннях.

Є можливість замовити подарунок комусь чи навіть зробити сюрприз собі. Всі деталі та неясності можна уточнити на сайті, заповнивши зручну форму зворотного зв'язку.
Art Present - сервіс підбору індивідуальних подарунків
Подарункові набори надсилаються «Новою поштою», оплата — згідно її тарифів. Товар відправляється через 1-3 дні, залежно від складності замовлення. Якщо ви згадали про подарунок в останній день — чарівники з «Арт-презенту» виконають і це бажання, потрібно тільки доплатити за терміновість 50 грн.

Пропонуються різні форми оплати: післяплата, передоплата карткою або електронною валютою, як кому зручно.

Такий підхід до клієнта абсолютно не йде в ніяке порівняння з пошуком подарунків у торгових мережах, де продавці зацікавлені лише в продажу своєї продукції і не переймаються пошуком варіантів, які найбільше підійшли б покупцю.

Тому майбутнє — саме за такими проектами, як сервіс підбору подарунків «ArtPresent».
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024