Главная » Политика » 2020 » Июнь » 13 »

BP заявила про масштабне скорочення

13.06.2020 в 12:11 просмотров: 759 комментариев: 0 Политика
Після того як пандемія коронавірусу привела до падіння попиту на нафту, ВР була змушена скоротити витрати в цьому році на 25%.

Британська нафтова компанія ВР скоротить майже 15% своїх співробітників у зв’язку з кризою, викликаною пандемією коронавірусу, а також в рамках адаптації до тенденції переходу на відновлювану енергію. Про це, повідомляє агентство Reuters.

За словами генерального директора BP Бернарда Луні, скорочення торкнеться майже десяти тисяч осіб. Велика частина звільнень пройде до кінця 2020 року.

Зараз в компанії налічується 70 100 співробітників. В основному скорочення торкнуться людей, що займають керівні посади. П’ята частина скорочень припаде на Великобританію, де працюють 15 000 співробітників.

«Скорочення робочих місць — є частиною плану зробити ВР «більш компактною, такою, що швидко рухається, і низьковуглецевою компанією», а коронавірус тільки прискорив наші плани щодо переходу на низьковуглецеву енергетику», — зазначив Луні.

Крім того, компанія планує до кінця 2021 р. отримати економію коштів в розмірі 2,5 млрд доларів за рахунок цифровізації та інтеграції своїх підприємств.

Раніше авіакомпанія Міжнародні авіалінії України звільнить 900 співробітників. Причиною такого рішення називається закриття авіасполучення в зв’язку з введеними протиепідемічними карантинними заходами в різних країнах.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024