Главная » Статьи » 2022 » Ноябрь » 23 »

Професійні педикюрні крісла - beauty-market.com.ua

23.11.2022 в 18:24 просмотров: 981 комментариев: 0 Статьи
Крім досвідченого персоналу кожен салон краси або татуажу повинен мати якісне спеціалізоване обладнання. До них, безсумнівно, належать педикюрні крісла, які ви знайдете в пропозиції магазину. Крісло для педикюру ефективно полегшать надання послуг професійного догляду та релаксації завдяки продуманому дизайну та елегантному зовнішньому вигляду.

Ви можете вибрати між сидіннями з електроприводом і гідравлічним приводом. Перші з них оснащені потужними двигунами, які відповідають за регулювання таких параметрів, як кут нахилу спинки і підніжки. Також вони дозволять регулювати висоту сидіння. Управління цими пристроями здійснюється за допомогою панелі керування або пульта дистанційного керування, що входить до комплекту. У деяких випадках можливе також підключення ножного перемикача, що істотно полегшує регулювання положення окремих елементів. Для налаштування цих параметрів у гідравлічних педикюрних кріслах використовуються спеціальні механізми, які керуються ручними важелями. Незалежно від того, який варіант ви виберете, ви можете бути впевнені, що ви виберете продукт, який ідеально підходить для вашого салону.
Професійні педикюрні крісла - beauty-market.com.ua
Про високу якість продукції в нашому магазині https://beauty-market.com.ua/ua/ свідчить продуманий дизайн. Як і у випадку з косметичними кріслами, педикюрні апарати оснащені міцними каркасами, які витримують великі навантаження. Крім того, в більшості випадків вироби цієї категорії мають роздільні підніжки, які дозволяють піднімати тільки одну ногу, а також спеціальний отвір для голови. Зріз використовується для адаптувати крісло до положення кушетки, ідеально підходить для масажу спини. Для забезпечення максимального комфорту для клієнта матраци наповнені спеціальною піною, яка не деформується під тиском. Це гарантує, що вироби залишатимуться зручними протягом багатьох років. Для оббивки використовувалася екологічна шкіра привабливих кольорів. Матеріал не містить елементів тваринного походження, а також водонепроникний. Завдяки цьому ви легко видаляєте з нього будь-які рідини та бруд.
 

Практичні підставки для педикюру

У пропозиції магазину  ви також знайдете спеціальні підставки для ніг, за допомогою яких ви можете адаптувати крісла для догляду за ногами. Опори виготовлені з високоякісних матеріалів, таких як сталь з порошковим покриттям. Це гарантія стійкості виробів до навантажень і механічних пошкоджень.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024