Главная » Техно » 2022 » Июнь » 22 »

Xiaomi випустила планшет на Windows

22.06.2022 в 13:49 просмотров: 789 комментариев: 0 Техно
Смартфон Xiaomi 12 Ultra і планшет Pad 6 є двома найбільш очікуваними гаджетами найближчих місяців, крім Xiaomi 13, звичайно ж. Основні гаджети компанії завжди знаходяться під наглядом ЗМІ, які розповідають про кожен витік, але деяким пристроям вдається все ж таки вдається залишатися в секреті аж до самого релізу. Наприклад, новий планшет Xiaomi, який дуже подібний до Mi Pad 5, але працює на Windows і є альтернативою Surface. Розбираємося, що відомо про планшет Xiaomi і чим він кращий за оригінал від Microsoft.

Читайте также: Италия в апреле увеличила импорт нефти на 16% Подробнее: Италия в апреле увеличила импорт нефти на 16%



Новий планшет від Xiaomi

Планшети є нішевими пристроями, ніж смартфони, тому чуток про них дуже мало. Тим більше, коли йдеться про пристрій, схожий на Microsoft Surface та ще й на Windows. Незважаючи на це, планшет Xiaomi Book S з’явився та отримав незвичайну платформу Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2, про яку не кожен чув.

По суті, це покращений чіп Snapdragon 855 для малопотужних ноутбуків – такий собі Intel Atom, тільки трохи краще. Оперативна пам’ять становить 8 Гб, обсяг сховища – 256 Гб. Є підтримка microSD до 512 Гб, тому можна використовувати дуже великі флешки замість хмарних сховищ.

Xiaomi Book S використовує великий екран 12,4 дюйми на основі IPS і піковою яскравістю 500 ніт, чого буде більш ніж достатньо для планшета даного типу. А ось на батареї заощадили: всього 4920 мА*год, що дуже скромно навіть для смартфона. Враховуючи те, що Mi Pad 5 і Book S – близнюки, у другому випадку розробники явно пожадували, тим більше, коли йдеться про планшет на Windows . З іншого боку, недостатню ємність акумулятора компенсує швидке заряджання на 65 Вт.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024