Главная » Статьи » 2017 » Октябрь » 14 »

Особливості виготовлення сходів в будинок

14.10.2017 в 17:30 просмотров: 1592 комментариев: 0 Статьи
Сходи - невід’ємний елемент будинку. Це не тільки функціональна річ, але й ефектний предмет інтер'єру. Вони як твір мистецтва, де безліч стилів і варіантів виконання. Вперше дерев'яні сходи з'явилися разом з людськими поселеннями. Щоб задовольнити естетичні потреби люди стали придумувати різноманітний дизайн таких виробів, щоб вони виконували не тільки практичну функцію, але і служили прикрасою будинку. Ассортимент різноманітних сходових конструкцій дивіться на klen.ua/uk/derevjani-skhodi/. Щоб підійти до покупки сходів у будинок максимально озброєними експерти рекомендують звернути увагу на декілька важливих порад.

Особливості виготовлення сходів в будинок
 
Етапи виготовлення сходів

Виготовлення дерев'яних сходів відбувається в кілька етапів:
 
  • Виклик замірника;
  • Проектування конструкції;
  • Розрахунок вартості робіт;
  • Виробництво елементів сходів;
  • Доставка деталей на об'єкт;
  • Збірка і монтаж.
Замір повинен робити досвідчений інженер-конструктор. В процесі знімаються розміри об'єкта. Потрібно, щоб при цьому були присутні Ви для можливості обговорити форму і вид деталей. При проектуванні враховуються Ваші побажання, розробляють ескізи, креслення. На основі готового проекту сходів на замовлення складається кошторис витрат.

З огляду на Ваші побажання, керуючись замірами та кресленнями, фахівці починають виготовлення сходів з дерева. Що стосується доставки та збірки, це обговорюється індивідуально безпосередньо на об'єкті або в компанії. Після закінчення монтажу майстри проводять декоративні роботи.

Особливості виготовлення сходів в будинок
 

Які труднощі можуть Вас чекати?

Сходи з масиву дерева - це красиво. Однак після монтажу Ви можете почати замислюватися про міцність конструкції. При необхідності підняти на другий поверх меблі, виявиться, що ступені занадто вузькі. Пофарбували дубові сходи лаком, а він обліз? Таке теж буває. Всі перераховані проблеми виникають через необдуманість рішень, і бажання заощадити.

Поради професіоналів
 
  • Виготовлення сходів - довгий, трудомісткий і до того ж недешевий процес. Щоб готова конструкція доставляла Вам задоволення, скористайтеся такими порадами:
  • Надавайте перевагу міцній породі дерева, щоб не було сумнівів у міцності конструкції.
  • Чітко формулюйте вимоги щодо майбутньої конструкції.
  • Подобаються сходи з вузькими сходинами? Пам'ятайте, що вони служать в основному для допоміжних цілей. Якщо по сходах потрібно не тільки ходити, а й носити меблі, вони повинні бути широкими.
  • Сходи в будинок, виконані з дуба, не підлягають фарбуванню дешевим лаком. З метою економії краще виконати їх з бука.
З огляду на вищевикладені поради, Ви не помилитеся з вибором дерев'яних сходів.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024