Главная » LifeStyle » 2023 » Июль » 25 »

Водій напрокат – особливості та переваги послуги

25.07.2023 в 14:24 просмотров: 530 комментариев: 0 LifeStyle
Представництво міжнародної компанії Avis в Києві працює під брендом Avis Україна та Payless та пропонує максимально повний спектр послуг у сфері лізингу та оренди легкового автомобіля. Вони надаються строком від одного дня до одного місяця та року і більше, в залежності від умов договору. 

Пакет включає послугу водій напрокат https://www.avis.com.ua/business/chauffeur-drive для приватних та корпоративних клієнтів, міжнародних компаній, представництв іноземних держав. Вона суттєво виручає в ситуаціях, коли немає можливості відволікатися від невідкладних справ бізнесу, бо потрібно неухильно слідкувати за дорогою, щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод та штрафів інспекторів дорожнього руху. 

Які переваги оренди авто разом із водієм 

Бізнес-мандрівники віддають перевагу послузі оренда автомобіля з водієм, бо це безпечно, вигідно та зручно. Річ у тім, що за кермом машини мало вдається оцінювати мальовничий краєвид, який відкривається з вікон автомобіля, – потрібно весь час бути напруженим та слідкувати за дорожнім рухом. 

Вигоди й переваги оренди авто з водієм очевидні: 
  1. Безпечний рух гарантується без відволікань на розмови по мобільному зв'язку для вирішення невідкладних справ та переговорів з бізнес-партнерами. 
  2. Досвідчений водій добре знає шлях та прокладе оптимальний маршрут для навігації, порекомендує, де краще зупинитися на відпочинок. 
  3. Вибере найкоротший варіант та розповість про визначні культурні та історичні пам’ятки, підкаже, де можна зупинитися та познайомитися з ними ближче. 
  4. Заправить автомобіль заздалегідь та слідкуватиме за наявністю пального чи станцій для заряджання електромобілів. 
  5. Якщо подорожуєте з дітьми, потурбується про обов'язкове дитяче автокрісло для максимальної безпеки. 
Дозволяється також брати із собою тварин, домашніх улюбленців, яких не завжди можна перевозити у громадському транспорті. Правда, потрібно мати переноску для тварин або потурбуватися про захист за допомогою відповідних засобів. 

Загалом, за доволі помірною ціною ви отримуєте послуги висококваліфікованого спеціаліста, досвідченого професіонала, який бездоганно володіє навичками водіння та добре орієнтується на місцевості. 
Водій напрокат – особливості та переваги послуги

Чому вибирають персонального водія 

Багатий професійний досвід притаманний кожному спеціалісту компанії Avis Україна, але особлива відповідальність – за водіями авто. Вони володіють всіма необхідними якостями для безтурботної та комфортної подорожі. 

Оренда авто з водієм отримує великий попит, їй все більше надають перевагу. Велику роль в цьому відіграють особисті якості: 
  • ввічливість, за необхідності водій допоможе також оптимально розмістити вантаж у багажнику; 
  • уважність – починаючи від дороги й закінчуючи потребами пасажирів у салоні; 
  • професійний досвід – в компанії Avis Україна працюють водії старші 25 років; 
  • компетентність, яка відзначена у престижних Преміях Бізнес-мандрівників різних років. 
Більше не знадобиться ризикувати, сідаючи за руль після вживання алкоголю – послуга водій напрокат допоможе вам безпечно добратися додому, не порушуючи ПДР та громадського порядку.

Компанія Avis пропонує унікальні туристичні подорожі на орендованому автомобілі, рекламуючи свої послуги слоганами: «Відкрити світ. Вас чекають незабутні враження… Ви маєте ключ». 
 

Як взяти авто в оренду з водієм 

Власний мобільний застосунок Avis дозволяє легко вибрати найближчий автомобіль для оренди та оформити замовлення. У додатку можна також відстежувати статус. Достатньо завантажити його у смартфон, щоб почати користуватися всіма перевагами сервісу. 

Замовлення послуг персонального водія доступне цілодобово: 
 
  • у мобільному додатку; 
  • на офіційному сайті Avis Україна; 
  • телефоном гарячої лінії. 
Телефонуйте або оформлюйте заявку на сайті Avis Україна, в мобільному додатку Avis, і вас чекатиме власний орендований автомобіль разом з водієм – точно в зазначений час та в потрібному місці. Виберіть для себе максимальний комфорт та престиж разом із послугою водій напрокат, оцініть якість та переваги таких подорожей. 

В Avis Україна ви також можете орендувати електромобіль. Екологічні електрокари напрокат зараз вигідні, як ніколи! З нами ви можете здійснити давню мрію про електромобіль. Можете взяти в оренду, наприклад, Volkswagen ID.5 з великою економією та заощаджувати ще й на пальному! Щоб зарезервувати електромобіль на нашому сайті, виберіть категорію «Середній – Electric». Оптимальну ціну система вибирає автоматично. 

Відчуйте на собі незрівнянне задоволення від нового стилю інноваційного та екологічно відповідального водіння, вибравши електричний автомобіль з автопарку Avis. Беззвучний хід та інтелектуальне управління, надійність та комфортабельність екологічно чистого електричного кросовера Volkswagen ID.5 – поза конкуренцією. Він допоможе повною мірою насолоджуватися подорожжю. А стильний дизайн, комфортна їзда та оснащення автоматичною трансмісією – суттєві додаткові переваги.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024