Главная » Статьи » 2017 » Декабрь » 6 »

Чудові українські сувеніри

06.12.2017 в 18:05 просмотров: 1161 комментариев: 0 Статьи
Часом перед нами постає запитання, що ж подарувати близькій людині? Сучасні магазини пропонують вам велике різноманіття сувенірних подарунків. Але ж що може зрівнятися з оригінальними українськими сувенірами? Особливо, такий дарунок буде актуальним, коли він призначений для українця, який проживає за кордоном, оскільки, це буде своєрідне нагадування про рідну землю. На сайті https://folkmart.ua ви можете знайти дивовижний вибір, який вам обов’язково сподобається. 
Чудові українські сувеніри
Наш інтернет-магазин Фолкмарт, пропонує величезний вибір традиційних українських сувенірів, які зроблені відомими майстрами України. Вашій увазі представлені фотографії та детальний опис подарунків. Для виготовлення сувенірів, використовуються тільки природні матеріали, серед найбільш популярних, слід виділити тканину, дерево та глину. Для розпису сувенірів ми використовуємо якісні олійні фарби, а для надання блиску, покриваємо виріб лаком. Вся продукція нашого магазину, випускається з оригінальним логотипом, такий сувенір, безперечно стане відмінним подарунком близьким людям чи діловим партнерам. Переглядаючи каталог нашої продукції на нашому сайті, ви обов’язково знайдете те, що задовольнить ваші смаки та уподобання.

https://folkmart.ua

Серед величезного списку, особливою популярністю користуються наступні сувеніри:

 
  • Національний український одяг, вишиті сорочки;
  • Сувеніри і подарунки, дизайн яких виконаний у стилі Петриківського розпису;
  • Жіночі прикраси і аксесуари ручної роботи;
  • Ляльки-мотанки і матрьошки;
  • Глиняний посуд, з традиційним українським орнаментом;
  • Народні обереги і талісмани;
  • Подарункові сувеніри з зображенням культурно-історичних пам’яток Києва.

Сьогодні в тренді використання елементів національного колориту, в створенні інтер’єру житлових будинків і готельно-ресторанних закладів. Для підтримання оригінальної народної тематики, ми пропонуємо придбати вам у нас українські сувеніри, які стануть неповторним декором і чітко підкреслять особливу атмосферу приміщення.
Чудові українські сувеніри
Магазин Фолкмарт реалізує продукцію оптом та в роздріб. Куплені у нас сувеніри, ви зможете забрати безпосередньо з нашого інтернет-магазину у Києві, також ми надаємо послугу кур’єра по місту. Для іногородніх клієнтів, доставка здійснюється компанією Нова Пошта.

Якщо вас зацікавили наші сувеніри, і ви бажаєте отримати детальну інформацію, телефонуйте нам за номерами вказаними на нашому сайті https://folkmart.ua.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sorokainfo
Комментарии 0
avatar
© Все права защищены: Копирование материалов сайта разрешено только при указании ссылки на источник - Sorokainfo.com 2015 - 2024